Barış Alper Yılmaz: "Mbappe'ye benzetilmek güzel ama Ronaldo'yu beğeniyorum"

İsa Kethüda
14.10.2023 - 16:59 | Son Güncellenme: 14.10.2023 - 17:06

UEFA 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu 7. maçında Letonya ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı'nda Barış Alper Yılmaz konuştu.

Barış Alper Yılmaz: "Mbappe'ye benzetilmek güzel ama Ronaldo'yu beğeniyorum"

AJANSSPOR-HABER

UEFA 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu 7. maçında Letonya ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı'nda Barış Alper Yılmaz açıklamalarda bulundu.

"Önemli olan kazanmaktı"

Hırvatistan maçının çok zor geçtiğini söyleyen Yılmaz, "Zor bir maçtı. Önemli olan kazanmaktı. Ben gol attım ama sonuç olarak takım arkadaşlarımın oyunu çok önemliydi. Mevki çok önemli değil, hocam nerede şans veriyorsa orada takıma faydalı olmak istiyorum. 

"Letonya'yı yenmek ve lider olarak devam etmek istiyoruz"

Maç maç bakıyorum. Hocamın verdiği görev ve taktikle faydalı olmak istiyorum. Letonya'yı yenmek ve lider olarak devam etmek istiyoruz" dedi.

İlgini Çekebilir
Montella yanıtladı! Boey'i Milli Takım'a alır mı?
Habere Git

Aramızda EURO 2024'ü konuşuyoruz"

EURO 2024'e katılmak istediklerini söyleyen Yılmaz, "Aramızda EURO 2024'ü konuşuyoruz. Çok büyük hedeflerimiz var. Oraya katılmak istiyoruz. Önceliğimiz, Letonya maçı. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Kariyerimde bir sürü iyi maçım var. Aralarından herhangi biri 'en iyi' diye aklımdan geçmiyor" şeklinde konuştu.

"Cristiano Ronaldo'yu çok seviyorum"

Mbappe'ye benzetilmek çok güzel ama Cristiano Ronaldo'yu çok seviyorum ve beğenerek takip ediyorum. Önemli olan Letonya maçı. Cenk ve Hakan ağabeyler kariyerli, tecrübeli ve bize sürekli deneyimlerini aktarıyorlar. Letonya maçını inşallah kazanacağız, Konya halkını da maça bekliyoruz" diye konuştu.

İlgini Çekebilir
UEFA'dan İsmail Kartal'a ertelemeli men cezası!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler