Barış Alper'e hayran kaldılar! 20 milyon euro...

Ali Bozkurt
12.02.2024 - 09:36 | Son Güncellenme: 12.02.2024 - 12:22

Tottenham, Süper Lig devi Galatasaray'ın son günlerde çıkış yapan yıldız oyuncusu Barış Alper Yılmaz'a hayran kaldılar. Yıldız isim için istenilen bonservis bedeli belli oldu.

Barış Alper'e hayran kaldılar! 20 milyon euro...

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın son haftalarda en fazla çıkış yapan oyuncusu olan Barış Alper Yılmaz, Avrupa devlerinin dikkatlerini üstüne çekmeyi başardı. İngiliz ekibi Tottenham, Cim Bom'a kiraladığı Ndombele'yi takip etmek isterken Barış Alper Yılmaz'ı transfer listesine aldı.

Ndombele izlenirken Barış Alper dikkat çekti

Tottenham, gelecek sezon takıma geri dönecek olan oyuncusu Ndombele'nin performasını takip etmek için Galatasaray maçına ilgisini sürdürürken tecrübeli oyuncu yerine Barış Alper Yılmaz'ı izlemeye başladığı iddia edildi. Sabah'ta yer alan habere göre; Son haftalarda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Barış Alpr Yılmaz, Tottenham scout ekiplerinin de dikkatini çekti.

Olumlu rapor verildi

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre; Ndombele yerine Barış Alper'i izlemeye başlayan Tottenham scoutları, transfer için olumlu rapor hazırladı.

Galatasaray 20 milyonun üzerinde teklif bekliyor

EURO 2024'te boy gösterecek Barış için Galatasaray'ın bonservis beklentisi 20 milyon Euro'nun üzerinde olduğu iddia edildi.

Fair-Play'e aday oldu

Başakşehir mücadelesinde korner kararının ardından topun kendisinden çıktığı yönünde hakemi uyaran Barış Alper Yılmaz'ın örnek davranışı da karşılıksız kalmadı. Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair-Play Komisyonu Başkanı ve Dünya Fair Play Konseyi Başkan Yardımcısı Erdoğan Arıpınar, 23 yaşındaki milli futbolcuyu, 2024 Türkiye Fair Play Ödülü'ne aday gösterdiklerini açıkladı.

Montella'ya sordular

 İtalya Serie A ekipleri; Napoli, Fiorentina, Lazio ve Inter, Barış Alper Yılmaz’ı Başakşehir maçında tribünden takip etti. Bu kulüpler, A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella’dan da Barış Alper Yılmaz’la ilgili bilgi aldı.

Senin için hazırladığımız haberler