Dinamo Kiev Maçının Ardından Galatasaraylı Oyuncular Açıklama Yaptı

Akın Ungan
14.04.2022 - 19:26 | Son Güncellenme: 14.04.2022 - 19:31

Ukrayna-Rusya savaşında mağdur olan çocuklara yardım için oynanan "Barış için maç" Galatasaray ile Dinamo Kiev arasında yapıldı. 3-1 yenilen Cimbom'da oyuncular açıklama yaptı.

Dinamo Kiev Maçının Ardından Galatasaraylı Oyuncular Açıklama Yaptı

AJANSSPOR HABER

Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan savaşta zarar görev Ukraynalı çocuklar için düzenlenen özel maçta Galatasaray ile Dinamo Kiev karşı karşıya geldi. "Barış için maç" sloganı ile oynanan mücadeleyi konuk ekip Dinamo Kiev, 3-1 kazanmayı başardı. Maçın ardından Sarı-Kırmızılı genç futbolcular Baran Aksaka ve Beknaz Almazbekov açıklama yaptı.

Baran Aksaka: "8 yaşında katıldım bu kulübe"

Maçın ardından soruları yanıtlayan Baran Aksaka, "Torrent hoca ve ekibine çok teşekkür ediyorum bana şans verdikleri için. Oyuna girdiğimde çok heyecanlıydım ama abilerim bana yardımcı oldular. Ben 8 yaşında katıldım bu kulübe ve hep bu anın hayalini kurdum. Taraftarların desteği için de çok teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

"Emre abinin yerine oyuna girdim"

Genç futbolcu Beknaz Almazbekov ise şunları söyledi: "Öncelikle üzerimde emeği olan aileme ve Galatasaray'a teşekkür ederim. Maça girerken heyecanlandım ama bu heyecan sonradan geçti. Bana şans veren herkese teşekkür ediyorum. Ben Emre abinin yerine oyuna girdim."

"Hocamız nerede görev verirse orada elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Geçmiş dönemlerde stilini beğendiğim Sneijder var. Çok seviyorum ve onu çok izledim."

Senin için hazırladığımız haberler