Barış Orhunbilge: "Çok ciddi teklifler alıyoruz"

19.06.2019 - 01:43 | Son Güncellenme: 19.06.2019 - 01:43

Altınordu İcra Kurulu Başkanı Barış Orhunbilge, Altınordu'nun yeni sezon ve transfer planlamasını beIN SPORTS'a anlattı.

Orhunbilge'nin açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"4 yıldır ligi 7. bitiriyoruz"

4 yıldır hemen hemen ligi 7. bitirdiğimiz bir sezon var. Öncelikle hakkaten bu sene teknik ekiple çıkmayı çok arzu ettik ama son haftalar olmadı diyelim. Bizim amacımız yetiştirmek ama yetiştirirken de mutlaka bir taraftan da tabii yarışıyorsunuz.

"Sistemli çalışıyoruz"

Çünkü 3. ligde de 2. ligdede biliyorsunuz 2012 şirketleşme sonrası çok kalmadık. Sürekli kamp merkezi, sistemli çalışma, aynı hocayla ve aynı teknik ekiple devam ettiğiniz zaman istikrar bir şekilde bize o başarıyı getiriyor.

"Çok ciddi transfer teklifleri var"

Ama Türkiye'de başarı sportif başarı olarak algılansa da bugün yaklaşık 7 yıllık bir mazisi var Altınordu'nun özellikle şirketleşme sonrası. Çok önemli 5 tane transfer yaptık. Şu dönemde de çok ciddi transfer teklifleri var.

Şimdi baktığınız zaman Erce Kardeşler içinde aynı şeyi söyleyebiliriz. Yine geçtiğimiz sezon Avrupa kulüplerinden de çok önemli teklifler vardı.

"Süper Lig'e çıkmayı çok istedik"

Hakikaten geçtiğimiz sezon şöyle bir şey de oldu biz Süper Lig'e çıkmayı istedik sistemlide çalıştık ama son haftalarda olmadı.Ama bizim açımızdan süreç devam ediyor. Türk futbolunun geldiği nokta da ortada.

"Yabancı oyuncu telaşımız yok"

Sürekli tükete tükete bugün itibariyle FFP ya da bedelsiz oyuncu gündemde. Biz yabancı oyuncu oynatmıyoruz. Öyle bir telaşımız yok. Özellikle Altınordu Futbol Akademisi'nden ve hazırlayıcı takımımız Niğde'den yeni dönemde yeni yeni yüzler görecekler.

"Planlamalarımız belli"

Süreç odaklı derken bir taraftan evlatlarımızı hazırladığımızı ifade ediyoruz. Bunun yanında takımda abiler de olacak. Bizim için çok telaşlı bir transfer dönemi yok. Transfer olacak oyuncularımız olsa da hepsinin planlaması yapılmış durumda. Bizim misyonumuz zaten bunu ifade ediyor.

"Şenol hocanın tercihleri çok doğru"

Altınordu patenti gençler bugün itibariyle 55 tane her yaş grubunda milli evladımız var. Bu özellikle son Fransa maçında Şenol hocanın ne kadar doğru tercihler yaptığını gördük.

"Üretmeye devam ediyoruz"

Bugün bir evladımız Premier Lig'de, bir evladığımız İtalya'da, en son Ali Can'ı vermiştik biliyorsunuz. Altınordu, Türk futboluna ve Avrupa'ya futbolcu üretmeye, armağan etmeye devam ediyor.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler