Barzagli kariyeri için kararını verdi!

14.05.2020 - 21:35 | Son Güncellenme: 14.05.2020 - 21:38

Barzagli kariyeri için kararını verdi!

İtalya Serie A ekiplerinden Juventus'un eski oyuncusu Andrea Barzagli, geçtiğimiz sezon sonu emekliliğini açıklamış ve teknik direktör Maurizio Sarri'nin teknik ekibine dahil olmuştu. Ancak Barzagli'nin teknik ekipteki görevi kısa sürdü.Instagram hesabından paylaşımda bulunan eski futbolcu, teknik ekipteki görevinden ayrıldığını duyurdu.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

"Ailemin tadını çıkarma ihtiyacını hissettim"

39 yaşındaki eski futbolcu yaptığı Instagram paylaşımında: "Yeni bir yaşam tarzı seçimi yapmaya karar verdim. Kalbimle yaptığım bir seçimdi. Ancak verdiğim bu kararın benim için zor bir karar olduğu anlamına gelmiyor. Yıllardır aldığım kararları sessizce destekleyen ve bana eşlik eden ailemin tadını çıkarma ihtiyacını hissettim. Bugün sonsuza dek minettar olacağım Juventus ailesinden, kendi aileme öncelik vermek için ayrılıyorum. Benim için doğru bir seçim oldu."

"Hep seninleyim..."

"Bana hem profesyonel, hem de kişisel olarak saygı ve destek gösterenlere... TEŞEKKÜR EDERİM. Takım arkadaşlarıma, taraftarlarımıza ve Juventus'u her gün daha iyi yapmak için çalışan profesyoneller! Herkesi bir cümleyle özetleyebilirim: #finoallafin  (sonuna kadar) Juventus. Hep seninleyim, Andrea!"

Senin için hazırladığımız haberler