Baş kategorisinde şampiyon Yaşar Şen!

21.10.2017 - 19:51 | Son Güncellenme: 21.10.2017 - 19:51

Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından düzenlenen Rahvan Binicilik Türkiye Şampiyonası'nda baş kategorisinde Yaşar Şen birinciliği kazandı.

Şirinyer Hipodromu'nda gerçekleştirilen organizasyonda, Türkiye genelinde 22 ilde düzenlenen yarışlarda dereceye girerek finalllerde yarışmaya hak kazanan 100'e yakın at ve binicisi mücadele etti.

Organizasyonda bin 200 ile 2 bin 200 metre arasında değişen pist uzunluğunda üçlü tay, dörtlü tay, küçük orta, büyük orta, başaltı, baş, ithal A ve ithal B olmak üzere 8 kategoride koşulan finallerde dereceye girenler belli oldu.

Baş kategorisinde Yaşar Şen birinciliği elde etti. Bu kategoride Ayvaz Çamdeviren ikinci, Okan Demir ise üçüncü sırada yer aldı.

Başaltı kategorisinde Ali Bozyiğit birinci, Yaşar Şen ikinci ve Temel Akbaş ise üçüncü sırada yarışı bitirdi.

Büyük orta kategorisinde sırasıyla Yaşar Şen, Ozan Öge, Ahmet Gökçe, küçük ortada ise Okan Demir, Eyüp Demir ve Samet Yılmaz dereceye girdi.

Organizasyonun üçlü ve dörtlü tay kategorilerinde Şükrü Tokat birinciliğe ulaşırken, ithal A kategorisinde İzzet Kirlioğlu, ithal B kategorisinde ise Abdurrahman Demir, bitiş çizgisini ilk sırada geçen isimler oldu.

Şampiyonada dereceye girenlere kupalarıyla beraber toplam 197 bin lira para ödülü verildi.

Senin için hazırladığımız haberler