Başak Koç açıkladı: TRT ile yolları ayrıldı mı?

05.08.2024 - 08:29 | Son Güncellenme: 05.08.2024 - 08:37

Filenin Sultanları'nın İtalya maçının öncesinde canlı yayında TRT spikeri Kerem Öncel'e göndermede bulunan Başak Koç, TRT'den ayrıldı mı? İşte detaylar...

Başak Koç açıkladı: TRT ile yolları ayrıldı mı?

AJANSSPOR - ÖZEL HABER

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Paris 2024'teki İtalya maçının öncesinde TRT Spor'daki canlı yayın gündem oldu. Canlı yayın sonrasında ise Başak Koç'un TRT ile yollarını ayırdığı iddia edildi.

"Karakter sandalye üzerine çıkarak yükselmiyor"

Türkiye - İtalya maçı öncesi Kerem Öncel, Paris'te Özlem Çelik ile bir söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşinin ardından İstanbul’daki ana stüdyoya dönüldüğünde ise eski milli voleybolcu ve yorumcu Başak Koç, Özlem Özçelik ile konuşan TRT spikeri Kerem Öncel'e gönderme yaparak "1.90’lık Özlem 1.70 gözüküyor. Neyse karakter sandalye üzerine çıkarak yükselmiyor." dedi.

Başak Koç, TRT'den ayrıldı mı?

Canlı yayında yaşananların ardından TRT'nin Başak Koç ile yollarını ayırdığı iddia edildi. Konu hakkında Ajansspor'a konuşan Başak Koç ise iddiaları yalanlayarak, "Bana TRT yönetiminden gelen bir şey yok" dedi.

İlgini Çekebilir
Daniele Santarelli, Ebrar Karakurt'u eleştirdi: Geçen yaz...
Habere Git

Öncel, Koç için mail göndermişti

Başak Koç ve Kerem Öncel'in daha önce TRT'de sorun yaşadığı ve Öncel'in TRT üst yönetimine Koç'un uyarılması için bir mail gönderdiği iddia edildi. Başak Koç, Öncel'in kendisi için üst yönetime gönderdiği maili sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler