NK Celje - Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Muhtemel 11)

24.10.2024 - 12:57 | Son Güncellenme: 24.10.2024 - 13:11

Avrupa'da yoluna devam eden temsilcilerimizden Başakşehir, UEFA Konferans Ligi'nin 2. haftasında Slovenya ekibi NK Celje'nin rakibi olacak. İşte karşılaşmaya dair detaylar...

NK Celje - Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Muhtemel 11)

UEFA Konferans Ligi'ndeki tek Türk temsilcisi RAMS Başakşehir deplasmanda Slovenya'nın Celje takımıyla karşı karşıya gelecek.

İlk kez Slovenya takımıyla oynayacak

Tarihinde ilk kez bir Slovenya takımı ile karşılaşacak temsilcimizin Celje Stadı'nda oynanacağı müsabakada Ukraynalı hakem Oleksii Derevinskyi düdük çalacak. Derevinskyi'nin yardımcılıklarını aynı ülkeden Viktor Matyash ve Viktor Nyzhnyk üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Denys Shurman olacak.

NK Celje - Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Saat 19.45'te oynanacak NK Celje - Başakşehir maçı TRT 1 ekranlarından naklen canlı yayınlanacak.

Muhtemel 11

NK Celje: Rozman, Nieto, Nemanic, Karnicnik, Kouter, Dulca, Bobicanec, Seşlar, Matko, Edmilson

Başakşehir: Muhammed, Kemen, Ba, Opoku, Ömer Ali, Berat, Deniz, Pelkas, Berkay, Davidson, Piatek

Başakşehir 58. Avrupa sınavında

Slovenya'nın Celje ekibine konuk olacak RAMS Başakşehir, Avrupa kupalarında 58. karşılaşmasını oynayacak. Turuncu-lacivertli ekip, Avrupa'da daha önce oynadığı 57 maçta 22 galibiyet, 13 beraberlik ve 22 mağlubiyet yaşadı.

Söz konusu müsabakalarda 83 gol atan RAMS Başakşehir, kalesinde 78 gole engel olamadı.

Çağdaş Atan ile Avrupa'da sekizinci maç

RAMS Başakşehir, teknik direktör Çağdaş Atan yönetiminde Avrupa kupalarında sekizinci sınavını verecek. Atan yönetiminde Avrupa'da oynadığı 7 maçta 5 galibiyet alan turuncu-lacivertli ekip, 1 beraberlik ve 1 yenilgi yaşadı.Başakşehir, Çağdaş Atan idaresinde oynadığı 7 maçta 16 gol atarken, kalesinde 3 gol gördü.

Turuncu-lacivertli ekip, Çağdaş Atan ile Avrupa kupalarında çıktığı ilk maçta San Marino ekibi La Fiorita'yı İstanbul'da 6-1 ve deplasmanda 4-0 mağlup etti.

Atan yönetiminde üçüncü maçına Gürcistan deplasmanında çıkan İstanbul ekibi, Iberia Tiflis'i 1-0, rövanşında da İstanbul'da 2-0 yendi.

Başakşehir, Atan idaresinde UEFA Konferans Ligi play-off turunda ise deplasmanda 0-0 berabere kaldığı İrlanda ekibi St. Patrick's Athletic'i İstanbul'da 2-0 mağlup etti. Başakşehir, UEFA Konferans Ligi'ndeki ilk maçında ise sahasında Avusturya temsilcisi Rapid Wien'e 2-1 yenildi.

Deplasmandaki 29. maç

Başakşehir, Celje karşılaşmasıyla Avrupa kupalarında 29. deplasman maçına çıkacak. Turuncu-lacivertli ekip, bugüne kadar rakip sahalarda çıktığı 28 müsabakada 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 13 mağlubiyet yaşadı.Deplasmandaki 28 maçta 37 gol atan Başakşehir, 47 kez de topu ağlarından çıkardı.

Senin için hazırladığımız haberler