Başakşehir Çağdaş Atan ile prensipte anlaşıldığını duyurdu

Akın Ungan
09.09.2023 - 13:03 | Son Güncellenme: 09.09.2023 - 14:08

Emre Belözoğlu ile yollarını ayıran RAMS Başakşehir, Kayserispor'dan ayrılan Çağdaş Atan ile prensip anlaşmasına varıldığını duyurdu. İşte tüm detaylar.

Başakşehir Çağdaş Atan ile prensipte anlaşıldığını duyurdu

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'de 2023/24 sezonuna beklentinin altında başlayan RAMS Başakşehir, teknik direktör Emre Belözoğlu ile yollarını ayırmıştı. İstanbul temsilcisi, yeni hocası ile prensipte anlaştı.

Çağdaş Atan ile Pazartesi günü imzalanacak

Daha önce Ajansspor'un duyurduğu gibi Çağdaş Atan, RAMS Başakşehir ile anlaşma sağladı. İstanbul ekibi kamuoyuna yaptığı açıklamada, Kayserispor ile yollarını ayıran teknik direktör Çağdaş Atan ile prensipte anlaştıklarını duyurdu. İmzaların 11 Eylül Pazartesi günü atılacağı açıklandı. 

Yapılan duyuruda, "Kulübümüz, teknik direktör Çağdaş Atan ile prensipte anlaşmaya varmıştır. 11 Eylül Pazartesi günü saat 12.00'de, stadımızda bulunan basın toplantısı odasında Başkanımız Göksel Gümüşdağ'ın katılımıyla imza töreni düzenlenecektir" ifadeleri kullanıldı.

İlgini Çekebilir
ÖZEL - Çağdaş Atan'ın yeni takımı belli oldu
Habere Git

Çağdaş Atan'ın Kayserispor karnesi

20 Haziran 2022 yılında Kayserispor'da göreve başlayan ve 43 maçta takımın başında olan Çağdaş Atan bu karşılaşmalarda 18 galibiyet, 8 beraberlik ve 17 mağlubiyet yaşadı. Kayserispor'un başında toplamda 62 puan toplayan Çağdaş Atan, maç başına 1.44 puan ortalaması tutturdu.

Senin için hazırladığımız haberler