Başakşehir Demba Ba sessizliğini bozdu

22.04.2021 - 16:11 | Son Güncellenme: 22.04.2021 - 23:25

Fenerbahçe maçında oynatılmayarak sözleşmesi fesh edilen Başakşehir’in golcüsü Demba Ba hakkındaki spekülasyonlara turuncu lacivertli ekibin başkanı Göksel Gümüşdağ yanıt verdi.

Başakşehir Demba Ba sessizliğini bozdu

AJANSSPOR-HABER

Medipol Başakşehir’in ani bir kararla yollarını ayırdığı Demba Ba adından söz ettirmeye devam ediyor. Takımının Fenerbahçe ile oynadığı Süper Lig maçnda kadroya alınmayan Senegalli golcünün durumu hakkında teknik direktör Aykut Kocaman’dan “taktik gereği” açıklaması gelmişti.

Sosyal medyada gündem oldu

Ancak ünlü futbolcunun dün sözleşmesinin de feshedilmesi kafaları karıştırdı. Sosyal medyada özellike Beşiktaşlı futbolseverler, Demba Ba hakkında paylaşamılarda bulundu. Tecrübeli oyuncu da kendisine destek veren mesajları beğenirken, konuşamayacağı anlamına gelen ağzına fermuar çektiği bir görüntü paylaştı.

Çebi'den Demba Ba'ya konuş mesajı

Bugün Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi düzenlediği basın toplantısında, “Ba’nın Fenerbahçe maçında kadroda olmamasına şaşırdım. Kendisi dürüst ve kararketrli bir futbolcudur. Bir şey varsa fermuarını açar söyler” yorumunu yapmıştı.

Gümüşdağ: Kararı yönetim kurulumuz aldı

Tüm bu gelişmeler üzerine Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ da sessizliğini bozdu. NTV Spor'a konuşan Gümüşdağ, tu. Oyuncunun sözleşme feshi sonrası yaptığı fermuarlı paylaşımla ilgili Gümüşdağ, "Demba Ba, bizim için çok kıymetli bir futbolcu. Takımımıza önemli katkılar sağladı. Fakat yönetim kurulumuzun aldığı karar sonrası kendisi ile yollarımızı ayrıma kararı aldık” dedi.

'Demba Ba yanlış anlaşıldı'

Golcü oyuncunun sözleşmesinin karşılıklı anlaşarak feshedildiğine vurgu yapan Başakşehir Başkanı, “Dün akşam sosyal medya hesabından paylaştığı fototğraf için de özür diledi. Paylaşımının kulüple alakalı olmadığını söyledi ve yanlış anlaşıldığını bana aktardı" açıklamasını yaptı.

 

Senin için hazırladığımız haberler