Başakşehir-Fenerbahçe maçına 'normalin dışında' VAR ataması

19.09.2021 - 14:01 | Son Güncellenme: 19.09.2021 - 14:07

Eski hakem Deniz Çoban, Antalyaspor-Beşiktaş maçının hakemi Ali Şansalan'ın Başakşehir-Fenerbahçe mücadelesinin VAR'ı olmasını yorumladı. İşte o sözler...

Başakşehir-Fenerbahçe maçına 'normalin dışında' VAR ataması

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında bugün Fenerbahçe deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşı karşıya gelecek. Bu maçta görev alacak VAR'ın Ali Şansalan olduğu açıklandı. Şansalan ile ilgili bir detay dikkati çekiyor.

Dün Beşiktaş bugün Fenerbahçe maçında

Ali Şansalan, Antalyaspor ile Beşiktaş arasında oynanan ve siyah-beyazlıların 3-2 kazandı Beşiktaş maçını yönetti. Şansalan bugün ise Başakşehir-Fenerbahçe maçında görev alacak. AVAR'da ise Ekrem Kan olacak. 

Plansız bir gelişme

Bu arada eski ve hakem ve yayıncı kuruluş beIN Sports'un yorumcularından Deniz Çoban bu gelişmeyi plansız bir gelişme olarak değerlendirdiğini ifade etti.

"Normalin dışında bir atama"

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Çoban, "Planlanmayan bir gelişme olmuş diye düşünüyorum. Dün Antalya’da maç yöneten Şansalan belliki apar topar İstanbul’a getirilmiş. Normalin dışında bir atama" sözlerine yer verdi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe yenilmezlik serisi, Başakşehir ilk peşinde! 11'ler...
Habere Git

Başakşehir - Fenerbahçe maçı hangi kanalda? 

İki takım arasındaki mücadele saat 19:00'da başlayacak ve karşılaşma beIN Sports'tan yayınlanacak. Fırat Aydınus'un düdük çalacağı maçta Aleks Taşçıoğlu ve Erdem Bayık yardımcıları olacak. Abdullah Buğra Taşkınsoy da dördüncü hakemlik görevini üstlenecek.

Senin için hazırladığımız haberler