Başakşehir Iberia'yı devirdi! Play-off turunda...

15.08.2024 - 22:24 | Son Güncellenme: 15.08.2024 - 22:33

Rams Başakşehir, UEFA Konferans Ligi 3. Eleme Turu'nda Iberia ile oynadığı rövanş maçını 2-0 kazandı. İlk maçta da 1-0 kazanan temsilcimiz play-off turuna yükseldi.

Başakşehir Iberia'yı devirdi! Play-off turunda...

AJANSSPOR HABER

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde mücadele eden Rams Başakşehir, Gürcistan ekibi Iberia 1999 ile 3. eleme turunda karşı karşıya geldi. İlk maç deplasmanda 1-0 galip gelen temsilcimiz, Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan rövanşı da 2-0 kazandı.

Perdeyi Piatek açtı

Maçın gol perdesini 50'inci dakikada Başakşehir'in santrforu Piatek açtı. Kazanılan serbest vuruşta topun başına gelen Pelkas'ın ceza sahasına yaptığı ortayı Kemen kafayla arka tarafa aşırttı. Piatek kalecinin bakışları arasında topu kafa ile ağlara gönderdi.

Pelkas'tan mükemmel gol

61'inci dakikada sahneye çıkan Pelkas mükemmel bir frikik ile farkı 2'ye çıkaran golü attı. Serbest vuruşta topun başına geçen Pelkas, sağ ayağıyla tam köşeye vurdu. Top ağlara gitti.

İlgini Çekebilir
Başakşehir'in play-off turundaki rakibi belli oldu!
Habere Git

Başakşehir play-off'a yükseldi

Rakibi Iberia'yı iki maçta da yenerek elemeyi başaran Rams Başakşehir, adını UEFA Konferans Ligi play-off turuna yazdırdı.

Temsilcimiz bu turda İrlanda'nın St.Patrick's takımıyla karşı karşıya gelecek. İstanbul ekibi 3. eleme turunun ardından play-off'u da geçmesi durumunda Konferans Ligi'nde lig aşamasına kalacak.

Senin için hazırladığımız haberler