Başakşehir ile Bursaspor arasında takas!
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Başakşehir ile Bursaspor arasında takas!

Son 5 Haber

Video | Keny Arroyo'dan harika gol: Brezilya'da yeniden doğdu!

Gençlerbirilği Teknik Direktörü Metin Diyadin ayrılığı açıkladı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdal Adalı'dan olay TFF ve MHK iddiası!

Galatasaray'a Ismaila Sarr'dan iki kötü haber birden! Dünya devi teklif yaptı

1. Lig'in genç golcüsü Ali Habeşoğlu için İsveç iddiası!
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Başakşehir ile Bursaspor arasında takas!
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor’da beklenen performansı gösteremeyen ve 2 haftadır da 21 kişilik kadroya giremeyen 26 yaşındaki Yusuf Erdoğon’ın devre arasında yeşil-beyazlı takımdan ayrılmak istediği öğrenildi.
Takas ile transfer
Geçen sezon Trabzon'dan 1 milyon Euro bonservisle Transfer edilen milli futbolcunun, Başakşehir'e gitmek istemesi üzerine, Bursa da Süper Lig lideri İstanbul ekibinin gurbetçi kanat oyuncusuna takas yoluyla talip olmaya karar verdi.
Gözler Kerim Frei’de
Timsah, kulüple 2020 yılına kadar anlaşması bulunan, oynadığı 8 karşılaşmada sadece 1 asist katkısı verebilen Yusuf Erdoğan'a karşılık Turuncu-lacivertlilerden Kerim Frei'ye göz dikti. Lider Başakşehir'de çok fazla forma şansı bulamayan, bu sezon oynadığı 5 maçta 1 asist yapan ve kontratı 2020'de sona erecek olan 24 yaşındaki milli sol açık için girişimlere başlanacak.
Başkanlar düzeyinde görüşme
Bursaspor başkanı Ali Ay'ın önümüzdeki günlerde Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile bu takas için temasa geçmesi bekleniyor.(Fotomaç)