Başakşehir - Kayserispor VAR kayıtlarını izle (TFF video yayınlandı)

Ali Bozkurt
20.02.2024 - 17:11 | Son Güncellenme: 20.02.2024 - 20:35

TFF yeni karar olarak Süper Lig VAR kayıtlarını açıkladı. Başakşehir - Kayserispor VAR kayıtları izle, dinle ve video nerede yayınlandı gibi detaylar haberde.

Başakşehir - Kayserispor VAR kayıtlarını izle (TFF video yayınlandı)

AJANSSPOR HABER

TFF yeni karar alarak karşılaşmaların sona ermesinden sonra VAR ve hakemler arasında yaşananları video olarak yayınlayacağını duyurdu. Peki Başakşehir- Kayserispor maçının VAR kayıtları açıklandı mı? İşte VAR kayıtlarına dair detaylar...

Trendyol Süper Lig'in 26. hafta mücadelesinde Rams Başakşehir ile Mondihome Kayserispor karşı karşıya geldi. Mondihome Kayserispor, mücadeleden 3-2'lik skorla galip ayrıldı. Rams Başakşehir'in gollerini Deniz Türüç ve Hamza Güreler kaydederken, konuk ekibe galibiyeti getiren golleri Nazon, Ali Karimi ve Boa Morte attı. 

90+12'de penaltı kaçtı

90+12. dakikada Rams Başakşehir'in kazandığı penaltıda topun başına geçen Piatek, penaltı vuruşunda golü bulamadı.

Başakşehir- Kayserispor maçının hakemi kimdi?

Başakşehir ile Kayserispor maçının orta hakemi olarak Oğuzhan Çakır atandı. Erdoğan'ın yardımcılıklarını Hakan Yemişken ve Bilal Gölen yaptı. Maçın 4. hakemi Ayberk Demirbaş olurken, Oğuzhan Çakır, bu sezon Kayserispor'un ilk kez bir maçını yönetti.

VAR kayıtları ne zaman ve hangi kanalda açıklandı?

TFF, Süper Lig’in 26. haftasında oynanan maçlardaki VAR kayıtları 20 Şubat Salı günü saat 20.00’de TFF YouTube kanalından yayınladı.

Senin için hazırladığımız haberler