(ÖZET) Medipol Başakşehir - Antwerp maç sonucu: 1-1

18.08.2022 - 22:32 | Son Güncellenme: 18.08.2022 - 22:46

Temsilcimiz Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında Belçika'nın Antwerp takımıyla 1-1 berabere kaldı. İşte tüm detaylar...

(ÖZET) Medipol Başakşehir - Antwerp maç sonucu: 1-1

AJANSSPOR - HABER

UEFA Konferans Ligi'ndeki temsilcimiz Başakşehir, play-off turu ilk maçında köklü Belçika ekibi Royal Antwerp'i sahasında ağırladı. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanan mücadelede temsilcimiz Başakşehir, Royal Antwerp ile 1-1 berabere kaldı.

88. dakikada gelen gol üzdü

Karşılaşmanın 54. dakikasında Başakşehir'de Mounir Chouiar harika bir gole imza attı. Rakiplerinden sıyrılarak ceza sahasına giren genç oyuncu topu köşeye gönderdi ve Başakşehir'i 1-0 öne geçirdi. Mounir Chouiar'un bu golüne Antwerp, 88. dakikada cevap verdi. Belçika ekibinde ceza sahasına yapılan ortada Almeira iyi yükseldi ve topu ağlara gönderdi ve skora eşitlik geldi.

Rövanş 25 Ağustos'ta

Royal Antwerp - Başakşehir arasındaki rövanş mücadelesi 25 Ağustos Perşembe günü Belçika'da oynanacak. Başakşehir bu turu geçerse Konferans Ligi gruplarına katılmaya hak kazanacak.

Başakşehir 2. Eleme Turu'nda Netanya, 3. Eleme Turu'nda ise Breidablik takımını elemişti. Emre Belözoğlu'nun öğrencileri Süper Lig 'de ise iki maçta 4 puan toplamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler