Başakşehir maçı örnek oldu, Erol Bulut kararını verdi!

01.01.2021 - 12:04 | Son Güncellenme: 01.01.2021 - 12:04

Fenerbahçe haberleri... Süper Lig'de ezeli rakipleri Galatasaray ve Beşiktaş ile birlikte şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut'un hangi sistemle devam edeceği merak konusu olmuştu. Erol Bulut, Başakşehir maçındaki sistemi değiştirecek mi, aynı sistemle mi devam edecek? İşte Fenerbahçe'de sistem kararı ve detaylar...

Başakşehir maçı örnek oldu, Erol Bulut kararını verdi!

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Süper Lig’in 15.haftasını maç yapmadan geçen Fenerbahçe’de ilk yarının bitimine kadar olan fikstür ile ilgili yeni hedef belirlendi. Sarı-lacivertliler önlerindeki 6 karşılaşmayı da kazanarak 18 puanı hanesine yazdırarak toplamda 44 puan ile devre arasına girmenin planlarını yapıyor.

Fenerbahçe'nin ligin ilk yarısının son haftalarındaki rakipleri

Fenerbahçe ilk yarının sonuna kadar bölümde sırasıyla Kasımpaşa(D), Aytemiz Alanyaspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor(D), Ankaragücü, Demir Grup Sivasspor(D), Hes Kablo Kayserispor ile oynayacak.

Fenerbahçe'de son durum

Sakatlıktan kurtulan Maurico Lemos, Tolga Ciğerci, Enner Valencia ve Mbwana Samatta takıma dönerken Diego Perotti’nin Kasımpaşa deplasmanına yetişmesi beklenmiyor. Koronavirüse yakalanan Ozan Tufan ve 3 oyuncunun durumu henüz netlik kazanmadı.

4-4-2 devam

Fenerbahçe’de teknik direktör Erol Bulut Başakşehir maçında sahaya olumlu yansıyan 4-4-2 sistemi ile devam etmeyi planlıyor. 45 yaşındaki çalıştırıcı oyuncularının form durumuna göre kadroya karar verecek.

Senin için hazırladığımız haberler