Transfer | Başakşehir, Leonardo Duarte'nin Bonservisi için Milan'la Anlaştı

Akın Ungan
08.07.2022 - 13:10 | Son Güncellenme: 08.07.2022 - 13:19

Medipol Başakşehir, 2 sezondur kulüpte kiralık olarak forma giyen Leonardo Duarte'nin bonservisini aldı. Kulüp, Milan'la anlaşma sağlandığını açıkladı.

Transfer | Başakşehir, Leonardo Duarte'nin Bonservisi için Milan'la Anlaştı

Medipol Başakşehir, iki sezondur takımda kiralık olarak oynayan Brezilyalı futbolcu Leonardo Duarte'nin transferi için kulübü Milan ile anlaşma sağladı. 

Leonardo Duarte Başakşehir'de

Sosyal medyadan açıklama yapan İstabul temsilcisi, İtalyan kulüp Milan ile Leonardo Duarte'nin transferi konusunda anlaşmaya varıldığını duyurdu. Turuncu-lacivertliler, Duarte ile 4 yıllık anlaşma imzaladı.

Kulübün resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Kulübümüz, ekibimizde iki sezon boyunca kiralık olarak forma giyen Leonardo Duarte'nin transferi için İtalyan külübü Milan ile anlaşmaya vardı. Dört yıllığına kadromuza kattığımız ailemizin bir parçası olan Leonadro Duarte'ye, turuncu-lacivertli formamızla başarılarının devamını diliyoruz" denildi.

İlgini Çekebilir
Trezeguet'i Trabzon'a kaptıran Başakşehir, Chouiar'ın peşinde!
Habere Git

25 yaşındaki savunma oyuncusu, Başakşehir ile geçtiğimiz sezon 33 resmi maçta görev aldı. Duarte kariyerinde ayrıca Flamengo forması da giydi.

Senin için hazırladığımız haberler