Başakşehir, tribünlere de taraftar istiyor! 'Loca yetmez'

14.10.2020 - 17:59 | Son Güncellenme: 14.10.2020 - 18:07

Son dakika spor haberleri… Kulüpler Birliği'nin olağan toplantısı Kulüpler Birliği ve Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ve diğer Süper Lig kulüplerinin yöneticilerin katılımıyla bugün gerçekleşti. Peki toplantının ardından başkanlar ne açıklamalarda bulundu? İşte detaylar...

Başakşehir, tribünlere de taraftar istiyor! 'Loca yetmez'

Kulüpler Birliği'nin olağan toplantısı bugün gerçekleşti. Toplantının ardından kulüp başkanları, açıklamalarda bulundu.

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, ''Bugün baktığınızda Şampiyonlar Ligi'nde Başakşehir, Avrupa Ligi'nde ise Sivasspor yer alıyor. Biliyorsunuz maçlarımız başlıyor. UEFA maçlara maksimum yüzde 30 seyirci alabilirsiniz diyor. TFF'den de loca açıklaması geldi biliyorsunuz. Sadece localar değil, salı günü Almanya'da Leipzig ile oynayacağımız maçta rakip takım yüzde 30 seyirci alabiliyor ama biz alamıyoruz. Daha sonra PSG ile oynuyoruz. Sivasspor'da aynı şekilde. Sivas içinde dezavantaj oluyor. Taraftar da bu maçlara gelmek istiyor. Milli Takım'ın Rusya ile oynadığı maçta da yüzde 30 seyirci vardı. Dolayısıyla bununla ilgili TFF'ye bir yazı gönderdik. Nihat Özdemir de değerlendireceklerini söyledi. Avrupa ve Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağımız maçlarda nasıl onlar seyirci alabiliyorsa biz de seyirci almak istiyoruz. En azından bir pilot uygulama bu maçlarda olur. Talep yasasını TFF'ye ilettik'' dedi.

Lige kötü başladıklarını vurgulayan Gümüşdağ, ''Bizim için her maç önemli. Lige kötü başladık. 5. haftaya giriyoruz ve 1 puandayız. Bunlar olabilir. Hocamıza ve takımımıza güveniyoruz. Zirveyi zorlayan bir takım olacağınız inşallah. Giuliano'nun lisansı kulübe yollanmış. Bir engel yok. Visca değil diğer oyuncularımızın da sözleşmelerini uzattık. Bunu daha sonra kamuoyuyla paylaşacağız'' şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler