Başakşehir ve Sivasspor forması giymişti! 9 yıl hapis cezası aldı

İsa Kethüda
21.03.2024 - 00:40 | Son Güncellenme: 21.03.2024 - 00:59

Son dakika haberleri. Bir dönem ülkemizde Süper Lig takımlarından Sivasspor ve Başakşehir forması giyen Brezilyalı futbolcu Robinho, 9 yıl hapis cezası aldı. Detaylar.

Başakşehir ve Sivasspor forması giymişti! 9 yıl hapis cezası aldı

AJANSSPOR-HABER

Son olarak Brezilya Serie A Ligi ekiplerinden Santos forması giyen ve 2020 tarihinde futbol kariyerini noktalayan Robinho'nun tecavüz suçu nedeniyle 9 yıl hapis cezası aldığı iddia edildi.

Fransız basınında yer alan haberlere göre; Brezilya mahkemesi, 22 yaşındaki Arnavut bir kadının, bir diskoda 6 kişi tarafından tecavüze uğramasına ilişkin davayı karara bağladı. 

Robinho'nun 9 yıl hapis cezası onandı

Suçlanan kişiler arasında yer alan Brezilyalı futbolcu Robinho'nun 9 yıl hapis cezasının onandığı belirtildi. 

Haberde, Robinho'nun 9 yıllık cezasını Brezilya'da çekeceği ifade edildi. 

Ülkemizde Sivasspor ve Başakşehir formaları giydi

40 yaşındaki eski futbolcu ülkemizde Sivasspor ve Başakşehir formalarını da giymişti. 

Brezilyalı eski futbolsu Sivasspor ile çıktığı 32 maçta 12 gol, 5 asist; Başakşehir'de görev yaptığı 43 maçta ise 4 gol ve 3 asist ile oynamıştı.

Forma giydiği takımlar

Robinho kariyerinde Milan, Real Madrid, Manchester City, Atletico Mineiro, Santos ve GZ Evergrande gibi takımlarda da oynamıştı. Brezilya Milli Takımı ile de 100 maça çıkan Robinho 28 gol ve 23 asistlik performans sergiledi.

Dani Alves de ceza almıştı

Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde bir başka Brezilyalı futbolcu Dani Alves de, cinsel saldırı suçundan dolayı 4 yıl 6 ay hapis, 5 yıl polis denetimi, 9 yıl mağdurdan uzak durma ve 150 bin avro para cezasına çarptırılmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler