Başakşehir ve Trabzonspor'da gündem Caner Osmanpaşa

11.01.2021 - 15:42 | Son Güncellenme: 11.01.2021 - 15:53

Son dakika spor haberleri... Devre arası kadro takviye çalışmalarına başlayan Başakşehir ve Trabzonspor, Sivasspor forması giyen Caner Osman Paşa'yı transfer etmek istiyor. Öte yandan Caner'in Sivasspor ile sözleşmesini uzatıp uzatmayacağı ise merak konusu. İşte tüm detaylar....

Başakşehir ve Trabzonspor'da gündem Caner Osmanpaşa

Deniz ŞEN - AJANSSPOR

Süper Lig ekiplerinden Sivasspor forması giyen Caner Osmanpaşa’nın talipleri artıyor. 

 

Devre arası transfer çalışmalarına başlayan ve gelecek sezon kadrolarında en fazla 12 yabancı oyuncu bulundurabilecek kulüpler, yerli oyuncu arayışlarına başladı. Bu doğrultuda çalışmalar yürüten Başakşehir ve Trabzonspor’un da tecrübeli stoperini radarına aldığı iddia edildi.

 

Sözleşmesi sezon sonunda bitiyor

Sivasspor ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan 32 yaşındaki stoper Caner Osmanpaşa’nın geleceği yönünde ne karar vereceği henüz netleşmiş değil. Bu sezon Yiğidolar ile 20 maça çıkan Caner, 2 de gol attı.

 

Okan Buruk ile beraber çalışmıştı

Başakşehir’in de transfer listesindeki isimlerden biri olan Caner Osmanpaşa, Akhisarspor döneminde şu anda Başakşehir’in teknik direktörü olan Okan Buruk ile beraber çalışmıştı. 32 yaşındaki futbolcu 4 sezon oynadığı Ege ekibinde  Ziraat Türkiye Kupası ve TFF Süper Kupa’yı da kazanmıştı.

 

2 sezondur Sivasspor formasını terleten ve kariyerinde Denizlispor, Trabzonspor gibi takımlarda da forma giyen Caner, Avrupa Kupası’nda ise 13 maça çıktı. Bu sezon Sivasspor'un sahasında Karabağ'ı 2-0 mağlup ettiği mücadelede takımının ilk golünü kaydeden Caner Osmanpaşa, haftanın ilk 11'inde de yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler