Medipol Başakşehir'de Erdinç Sözer, Fenerbahçe Yenilgisini Değerlendirdi

Orhan Gülek
19.04.2023 - 23:13 | Son Güncellenme: 19.04.2023 - 23:19

Süper Lig'in 30. haftasında evinde Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olan Medipol Başakşehir'de yardımcı antrenör Erdinç Sözer maç sonu değerlendirmede bulundu.

Medipol Başakşehir'de Erdinç Sözer, Fenerbahçe Yenilgisini Değerlendirdi

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 30. haftasında Başakşehir, sahasında Fenerbahçe'yi ağırladı. Ev sahibi ekip, 1-0 öne geçmesine rağmen geriden gelen Fenerbahçe, son dakikada bulduğu gollerle rakibini 2-1 mağlup etti.

Karşılaşmada Başakşehir, 70. dakikada Ahmed Touba ve 90+7. dakikada Ömer Ali Şahiner'in kırmızı kart görmesi nedeniyle mücadeleyi 9 kişi tamamladı.

Karşılaşma sonrası Başakşehir Yardımcı Antrenörü Erdinç Sözer değerlendirmede bulundu.

Mücadeleden sonra Başakşehir Teknik Sorumlusu Erdinç Sözer, ilk yarıda Ömer Ali Şahiner'in yerde kaldığı pozisyonda kırmızı kart beklediklerini ifade etti.

"Daha iyi savunma yapmamız lazım"

Sözer, Fenerbahçe'ye karşı iyi hazırlandıklarını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Beklediğimiz maç oldu. Çok iyi hazırlandık. Maçı istediğimiz planı yansıtabildik. 1-0'dan sonra pozisyonlar bulduk. Oyunda bazı anları değerlendirmek lazım. Daha iyi savunma yapmamız lazım. Adnan atsa 2-0 olsa bitecek." dedi.

"Hiç kabul edemiyorum. Yazık oluyor"

Maçtaki hakem hatalarına da değinen Sözer, "Futboldan daha çok başka konular konuşuluyor. Fauller, kırmızı kart... Hiç kabul edemiyorum. Yazık oluyor. Bizim 10 kişi devam etmemiz rakine katkı sağladı. Son anları daha iyi savunmamız gerekiyor. Gereksiz 2 gol yedik. Fenerbahçe'ye tebrikler yarışa devam ediyorlar." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler