Başakşehir'de Azubuike Okechukwu İle Yollar Ayrıldı! Rizespor...

Ali Bozkurt
06.01.2023 - 22:53 | Son Güncellenme: 06.01.2023 - 23:07

Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir'de Azubuike Okechukwu ile yolların ayrıldığı açıklandı. 25 yaşındaki oyuncunun yeni takımı belli oldu. Detaylar...

Başakşehir'de Azubuike Okechukwu İle Yollar Ayrıldı! Rizespor...

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekibi Medipol Başakşehir, bu sezon takımda forma şansı bulumayan 25 yaşındaki defansif orta saha oyuncusu Okechukwu Azubuike ile yollarını ayırdığını duyurdu. Nijeryalı oyuncunun yeni takımı ise belli oldu. Detaylar...

Azubuike Okechukwu'nun yeni takımı belli oldu

Başakşehir, Nijeryalı oyuncusu Azubuike Okechukwu'nun takımdan ayrıldığını duyurdu. Defansif orta saya oyuncusunun ise gittiği takım belli oldu. Turuncu-lacivertlilerin yapılan açıklamada, "Kulübümüzde 2019 yılından bu yana forma giyen, şampiyonluğumuzda ve Avrupa Kupalarındaki başarılarımızda önemli katkıları bulunan Azubuike Okechukwu, Çaykur Rizespor Kulübü'ne transfer olmuştur. Azubuike Okechukwu'ye kulübümüze vermiş olduğu emekler için teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar diliyoruz" denildi.

Azubuike Okechukwu bu sezon forma şansı bulamadı. Başakşehir formasıyla sadece 1 karşılaşmada forma giyen Nijeryalı oyuncu karşılaşmanın sonunda oyuna girmiş ve 6 dakika sahada kalmıştı.

İlgini Çekebilir
Süper Lig hakemleri açıklandı! Koç'un dediği çıkmadı, olay hakemler de görev aldı
Habere Git

25 yaşındaki orta saha oyuncusunun  güncel piyasa değeri 500 bin euro olarak gösteriliyor. Nijeryalı oyuncu daha önce Rizespor forması giymiş ve Başakşehir'e transfer olmuştur.

Nijeryalı oyuncu kariyeri boyunca Niger Tornad, Bayelsa, Yeni Malatyaspor, Pyramids, Çaykur Rizespor, Başakşehir ve Sivasspor formaları giydi.

Senin için hazırladığımız haberler