Başakşehir'de Caiçara kaç ay forma giyemeyecek?

23.10.2020 - 14:24 | Son Güncellenme: 23.10.2020 - 14:25

Süper Lig'in son şampiyonu Başakşehir'in Şampiyonlar Ligi'nde Leipzig ile oynadığı maçta sakatlanan oyuncusu Junior Caiçara ameliyat edildi. Aşil tendonu kopan sağ bek oyuncusunun kaç ay forma giyemeyeceği merak konusu oldu. Caiçara formasından ne kadar süre uzak kalacak? İşte yanıtı...

AJANSSPOR-HABER

Yeni sezona iyi bir başlangıç yapamayan Medipol Başakşehir'de Junior Caiçara'nın durumu netleşti. Süper Lig'in son şampiyonu Medipol Başakşehir, Şampiyonlar Ligi'nde Leipzig ile karşılaşmış ve bu maçta Junion Caiçara sakatlanmıştı. Caicara, ameliyat edildi. Brezilyalı futbolcu uzun bir süre formasından uzak kalacak.

Caiçara kaç ay forma giyemeyecek?

Başakşehir'den yapılan açıklamada futbolcunun aşil tendonu koptuğu ve operasyona tabi tutulduğu ifade edildi. Caicara'nın 4-6 ay arası sahalardan uzak kalması bekleniyor. Aşil tendonu sakatlığında sahalara dönüş 6 ayı bulurken, futbolcunun tedaviye ve rehabilitasyona vereceği cevaba göre bu süre kısalabilir.

Başakşehir yönetimi ve Okan Buruk'tan ziyaret

Öte yandan kulüp başkanı Göksel Gümüşdağ, asbaşkan Mesut Altan, kulübün üst yöneticisi Mustafa Eröğüt ve teknik direktör Okan Buruk'un Brezilyalı futbolcuyu ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunduğu kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler