Rams Başakşehir'de Emre Belözoğlu dönemi sona erdi

03.09.2023 - 21:31 | Son Güncellenme: 03.09.2023 - 21:59

Süper Lig'de geride kalan 4 haftada puanla tanışamayan Rams Başakşehir, Teknik Direktör Emre Belözoğlu ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Rams Başakşehir'de Emre Belözoğlu dönemi sona erdi

AJANSSPOR-HABER

Son Dakika! Trendyol Süper Lig'de ilk 4 haftayı puan alamadan geçen Rams Başakşehir'de Teknik Direktör Emre Belözoğlu ile yollar ayrıldı.

Konyaspor mağlubiyeti nokta koydu

Ligin ilk haftasında Corendon Alanyaspor'a 2-0 mağlup olan Başakşehir, 2. haftada Fatih Karagümrük'e aynı skorla teslim olmuştu. 3. haftada oynayacağı Fenerbahçe maçı ertelenen Boz Baykuşlar, bu hafta Konyaspor'a mağlup olarak ilk 4 haftayı puansız geçti.

Kupada finale uzandılar

Emre Belözoğlu yönetimindeki Başakşehir geçtiğimiz sezon Süper Lig'i 62 puanla 5. sırada tamamlarken, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise finale kadar uzanıp Fenerbahçe'ye mağlup olmuştu.

İlgini Çekebilir
Başakşehir'de sıfır dejavusu!
Habere Git

Başakşehir ile 86 maça çıktı

Başakşehir'in başına Ekim 2021'de geçen 42 yaşındaki çalıştırıcı İstanbul ekibinin başında 86 maça çıktı ve maç başı 1.78 puan ortalaması ile başarılı bir dönem geçirdi.

Fenerbahçe ile şampiyonluğun kıyısından döndü

2020-2021 sezonunda Erol Bulut'un ayrılığı sonrası 10 maçlığına Fenerbahçe'nin başına geçmişti. Geçici olarak geçtiği Sarı-Lacivertliler'in başında 2.30 puan ortalaması tutturan Belözoğlu, Galatasaray ve Beşiktaş ile girilen şampiyonluk yarışını son düzlükte Beşiktaş'a kaptırmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler