Başakşehir, Emre Çolak kararını verdi! Kamp....

Ali Bozkurt
11.07.2022 - 23:42 | Son Güncellenme: 12.07.2022 - 01:40

Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir, 31 yaşındaki tecrübeli oyuncu Emre Çolak hakkında kararını verdi. Oyuncunun kulüp bulması istendi. İşte detaylar...

Başakşehir, Emre Çolak kararını verdi! Kamp....

Salim MANAV - AJANSSPOR ÖZEL

Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir, Emre Çolak'a kulüp bulması için izin verdi. 31 yaşındaki tecrübeli oyuncu, Başakşehir'in ikinci etap kampına çağrılmadı. 

Galatasaray altyapısında futbola başlayan Emre Çolak, Galatasaray A Takım formasını giydikten sonra İspanya La Liga ekibi RC Deportivo'ya transfer oldu. 1 sene oynadıktan sonra Al-Wehda FC kulübüne giden Emre Çolak, Al-Wehda FC takımından sonra da kulüpsüz kaldı. Çolak,  daha sonra eski kulübü Deportivo'ya transfer oldu ve 1 sene sonra tekrardan sözleşmesi feshedildi ve kulüpsüz kaldı. Daha sonra Türkiye'ye yolu düşen Emre Çolak, Karagümrük'e transfer olduktan 5 ay sonra sözleşmesi feshedildi. Emre daha sonra diğer Süper Lig ekibi olan Hatayspor'a transfer oldu. Hatayspor'da da istediğini bulamayan Emre'nin sözleşmesi sonra erdikten sonra Başakşehir yolunu tuttu. 

Süper Lig'de 153 karşılaşmada forma giyen Emre Çolak, 10 gol atarken 15 de asist yapma başarısı gösterdi. Başakşehir formasıyla 6 karşılaşmada forma giydi. Tecrübeli oyuncu Başakşehir formasıyla hiçbir karşılaşmada ilk 11 olarak forma giyemedi.

Senin için hazırladığımız haberler