Başakşehir ile Kayserispor berabere kaldı

05.10.2024 - 20:51 | Son Güncellenme: 05.10.2024 - 20:57

Son dakika Süper Lig haberleri | Süper Lig'de Başakşehir ile Kayserispor 1-1 berabere kaldı. İşte maç sonucu, goller ve maçın yazılı özeti...

Başakşehir ile Kayserispor berabere kaldı

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 8'inci haftasında Başakşehir ile Kayserispor karşı karşıya geldi. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan zorlu mücadele 1-1 berabere bitti.

Perdeyi konuk ekip açtı

Karşılaşmanın ilk golü 32'inci dakikada geldi. Konuk takım Kayserispor, Mane ile 1-0 öne geçti. Cardoso sağdan rakibinden kurtararak sol ayağıyla ortasını açtı ve Mane arka direkte altıpas içinde gelen etkili ortaya kafa vuruşunu yaparak topu ağlara gönderdi.

Piatek eşitliği sağladı

Başakşehir, 53'üncü dakikada Piatek'in golüyle beraberliği yakaladı. Serdar'ın sol kanattan savunmanın arkasına uzun pasında Piatek topu kontrol etti ve kaleciyle karşı karşıya şutunu atarak topu ağlarla buluşturdu.

İki takımın ligdeki durumu

Başakşehir, Süper Lig'de çıktığı 7 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 14 puanla 5'inci sırada yer aldı. Kayserispor ise 7 maçta henüz galibiyetle tanışamadı. 4 beraberlik, 3 mağlubiyet alan takım, 4 puan toplayarak ligin 17'inci sırasında kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler