Başakşehir - Rigas FS Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta Ve Hangi Kanalda?

Ali Bozkurt
13.10.2022 - 09:06 | Son Güncellenme: 13.10.2022 - 09:36

UEFA Konferans Ligi'nde namağlup olarak liderliğini sürdüren Başakşehir kendi sahasında Rigas FS takımını konuk ediyor. Maç ne zaman ve hangi kanalda? Detaylar...

Başakşehir - Rigas FS Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta Ve Hangi Kanalda?

AJANSSPOR HABER

UEFa Konferans Ligi maçları heyecanı başladı. Temsilcimiz Başakşehir, kendi sahasında Rigas FS kulübünü konuk ediyor. Maçın ne zaman ve hangi kanalda olduğu merak konusu olmaya başlandı. İşte Başakşehir - Rigas FS maçına dair detaylar...

Başakşehir - Rigas FS maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Başakşehir - Rigas Skola UEFA Konferans Ligi A grubu 4. maçı 13 Ekim Perşembe günü saat 19.45'te oynanacak. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak mücadeleyi Maltalı hakem Philip Farrugia yönetecek. Başakşehir - Rigas Skola UEFA Konferans Ligi maçı EXXEN ve TV 8,5  ekranlarından naklen yayınlanacak. Ayrıca zorlu karşılaşmayı AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ sekmesinden de canlı olarak takip edebilirsiniz.

Eksik oyuncular kimler?

Sakatlığı bulunan oyunculardan Patryk Szyzs'in durumu maç günü netlik kazanacak, Leonardo Duarte ve Şener Özbayraklı ve UEFA listesinde yer almayan Philippe Keny'nin de bu mücadelede oynama şansı bulunmuyor. Letonya ekibinde ise kırmızı kart cezalısı Tomis Simkovic bu mücadelede forma giyemeyecek.

56. Avrupa maçı

Medipol Başakşehir, Rigas Skala'yı konuk edeceği karşılaşmayla Avrupa kupalarında 46. kez sahaya çıkacak. Turuncu-lacivertli ekip, Avrupa'da oynadığı 45 maçta 15 galibiyet, 11 beraberlik ve 19 mağlubiyet yaşadı.

Belözoğlu, 10. Avrupa maçına çıkıyor

Başakşehir'de teknik direktör Emre Belözoğlu yönetiminde geride kalan 9 karşılaşmada yenilgi yaşamazken, 6 galibiyet ve 3 beraberlikle sahadan ayrıldı. Medipol Başakşehir, bu maçlarda 19 gol atıp, kalesinde 4 gol gördü.

Medipol Başakşehir, RFS mücadelesi ile Avrupa kupalarında 23. iç saha maçını oynayacak.

İstanbul ekibi, bugüne kadar evinde yaptığı 22 maçta, 8 galibiyet, 7 beraberlik ve 7 mağlubiyet yaşadı.

Medipol Başakşehir adına Avrupa kupalarında en çok fileleri havalandıran isim, kariyerini Trabzonspor'da sürdüren Edin Visca oldu. Visca, Avrupa kupalarında 14 kez gol sevinci yaşadı.  Danijel Aleksic ve İrfan Can Kahveci, Medipol Başakşehir formasıyla Avrupa'da 5'er gol atarken, Stefano Okaka, Enzo Crivelli, Eljero Elia ve Emre Belözoğlu 3'er, Serdar Gürler, Berkay Özcan, Youssouf Ndayishimiye, Deniz Türüç ile Marcio Mossoro da 2'şer kez fileleri havalandırdı.

Senin için hazırladığımız haberler