Medipol Başakşehir - Maccabi Netanya: 1-1 (Maç Sonucu- Özet)

21.07.2022 - 22:33 | Son Güncellenme: 21.07.2022 - 22:59

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön elemesinde Medipol Başakşehir ile Maccabi Netanya karşılaştı. Temsilcimiz, 1-1 berabere kalarak turu İsrail'e taşıdı.

Medipol Başakşehir - Maccabi Netanya: 1-1 (Maç Sonucu- Özet)

AJANSSPOR HABER

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turunda mücadele eden temsilcimiz Medipol Başakşehir, bu turda eşleştiği İrail kulübü Maccabi Netanya ile ilk maçını oynadı. Başakşehir, zorlu mücadede 1-1 berabere kaldı.

Maçın başında büyük şok

Hazırlık döneminde iyi bir görüntü veren Medipol Başakşehir karşılaşmanın henüz başında büyük şoka uğradı. Konuk ekip Maccabi Netanya, 2. dakikada bulduğu golle öne geçti.

Twumasi sol kanattan ortayı yaptı. Ceza sahası içi sağ çaprazında bulunan Itzhak kafayı vurdu. Yerden seken top uzak köşeden ağlara gitti.

Natenya'nın önde baskısı işleri zorlaştırdı

İkinci yarıya daha iyi başlayan Medipol Başakşehir, uzun süre İsrailliler'i çözemedi. İstanbul temsilcisinden beklenen oyun bir türlü görülemezken, Maccabi Natenyalı oyuncuların tükenmek bilmeyen önde baskısı Başakşehir için işleri zorlaştırdı.

Başakşehir'de yeni transferler sahnede

Sahada savaşı bırakmayan Medipol Başakşehir, aradığı golü 83'te buldu. Yeni transfer Patryk Szysz, çıktığı ilk maçta çok kritik bir gole imza attı. Golün pasını veren isim ise yine yeni transferlerden Mounir Choiar oldu.

Mücadelenin ikinci yarısında oyuna giren iki oyuncu, Maccabi Natenya savunmasını çözmeyi başardı. Mücadelenin 83. dakikasında Mounir Chouiar sol kanattan ortaladı. Kalecinin elinden seken topu kale sahası içi sağ çaprazında kontrol eden Patryk Szysz, sol ayağıyla vuruşunu yaparak topu boş kaleye gönderdi.

Senin için hazırladığımız haberler