Başakşehir'de Ömer Ali, Göztepe yenilgisinin sebebini açıkladı

Orhan Gülek
22.01.2022 - 21:17 | Son Güncellenme: 22.01.2022 - 21:45

Sahasında oynadığı maçta Göztepe'ye mağlup olarak galibiyet hasretini dindiremeyen Başakşehir'de Ömer Ali maç sonu değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar

Başakşehir'de Ömer Ali, Göztepe yenilgisinin sebebini açıkladı

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında Medipol Başakşehir, sahasında Göztepe’yi konuk etti. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanan maçı Göztepe, Cherif Ndiaye ve Halil Akbunar’ın golleriyle 2-1 kazandı. Başakşehir’in golü uzatmada Danijel Aleksic’ten geldi. Bu sonuçla Başakşehir, galibiyet hasretini dört maça çıkarırken, peş peşe ikinci maçından da mağlubiyetle ayrılmış oldu.

Karşılaşma sonrası Başakşehir'in tecrübeli oyuncusu Ömer Ali Şahiner açıklamalarda bulundu.

"Ciddi pozisyonlara girdik"

Ömer Ali Şahiner, ilk olarak geçtiğimiz hafta trafik kazasından hayatını kaybeden Konyaspor futbolcusu Ahmet Çalık'ı anarak, şu ifadeleri kullandı:

 

"Acı kaybımız, takım arkadaşım Ahmet Çalık'ın mekanı cennet olsun. Oyuna gelirsek ilk yarıda istediğimiz pozisyonu üretemedik. Ciddi pozisyonlara girdik. Skora çeviremedik. Kötü başlangıç yaptık. Hatalarımızı düzeltmek adına aranın olması iyi oldu. İnşallah iyi bir dönem geçiririz. Daha çok topla oynamaya başladık. Rakipleri kendi sahasına çekmeye başladık. Duran top ve hızlı geçişler zaaflarımız olmaya başladı. Öndeki yanlış baskılarımız çözülmemize neden oluyor. Rakiplerimiz bizim eksiklerimizi çözmeye çalışıyorlar. Kısa kamp dönemi geçireceğiz. Eksiklerimizi gidereceğiz."

İlgini Çekebilir
Emre Belözoğlu'na ikinci darbe
Habere Git

Berkay Özcan: "Her maçı kazanmak istiyoruz"

Başakşehir FK takımında orta saha pozisyonunda görev yapan Almanya doğumlu Türk futbolcu Berkay Özcan ise maç sonu şu ifadeleri kullandı:

 

"İkinci yarıya iyi başlamadık. Çarşamba yenildik, bugün yenildik. Kazanmak istiyorduk. Devam etmek istiyorduk. Bu ara bize iyi gelecek. Daha fazla çalışacağız. Takımlar bizi hep izliyor ve analiz ediyorlar.  Geçen maçta ben yoktum. Her maçı kazanmak istiyoruz. Kazanmadığımız zaman iyi gözükmüyor. Elimden geleni yapmak istiyorum.  Her maçı kazanmak istiyorum. Kazanmak her futbolcu için çok güzel şey."

Senin için hazırladığımız haberler