Başakşehir'de rota Boupendza! İşte yapılan teklif...

30.01.2021 - 23:37 | Son Güncellenme: 30.01.2021 - 23:59

Son dakika transfer haberleri... Performansıyla pek çok takımın radarına giren Boupendza için Başakşehir de devreye girdi. Turuncu - lacivertliler, golcü futbolcuyu transfer etmek istiyor. Öte yandan Akdeniz ekibi, İtalya ve Rusya'dan teklifler geldiğini belirtti. Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş Boupendza'nın bonservis bedelini de açıkladı. İşte tüm detaylar..

Başakşehir'de rota Boupendza! İşte yapılan teklif...

Süper Lig’de attığı gollerle dikkat çeken ve pek çok takımın transfer listesine giren Hataysporlu Aaron Boupendza için Başakşehir de devreye girdi.

Medipol Başakşehir yönetimi, bugün oynanan ve 5-1 kaybedilen Hatayspor karşılaşmasının ardından Hataysporlu yetkililere Aaron Boupendza için sözlü teklifte bulundu. Turuncu-lacivertliler, 24 yaşındaki oyuncunun transferini gerçekleştirme adına 6 milyon Euro + 2 oyuncu verebileceklerini iletti. Ancak Hatay cephesinin cevabı 10 milyon Euro oldu.

 

'Rusya ve İtalya’dan teklif geldi'

Hatayspor Onursal Başkanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Lütfü Savaş, Başakşehir maçının ardından yaptığı açıklamada Boupendza’yı 10 milyon Euro’nun altındaki fiyatlara satmak istemediklerini dile getirdi.

Savaş, "Bopendza’ya teklif var. 5 milyon 150 bin Euro ve 5 milyon 250 bin Euro’yu gördü. Rusya ve İtalya’dan teklif geldi. Biz satmadık. Boupendza çok teknik güçlü ve hızlı bir oyuncu. Ekstra bir oyuncu. Bu futbolcunun maliyeti bize çok uygun bir fiyata geldi ama bu futbolcu değerini bulmadan satmayı düşünmüyoruz. 10 milyon Euro’dan aşağıya satmayı düşünmüyoruz'' dedi.

 

Başakşehir galibiyetinde de gollerine devam etti

Süper Lig'de 22. hafta karşılaşmasında Hatayspor deplasmanda Başakşehir'i 5-1 mağlup etti. Boupendza, bu maçta da Başakşehir ağlarına 2 gol bıraktı. 

Bu 2 gol ile beraber Boupendza, bu sezon 19 maçta 15 gol attı.

 

Boupendza'nın golleri:

  • Çaykur Rizespor (1)
  • Karagümrük (2)
  • Antalyaspor (4)
  • Konyaspor (2)
  • Gençlerbirliği (1)
  • Beşiktaş (2)
  • Yeni Malatyaspor (1)
  • Başakşehir (2)

"Biz Boupendza'nın ayrılığına da hazırlıklıyız"

Geçtiğimiz günlerde Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Ajansspor'un sorularını yanıtladı.

Boupendza'nın transfer ihtimalini de değerlendiren Erdoğan, ''Biz Boupendza'nın ayrılığına da hazırlıklıyız. Şu an itibariyle sezon sonuna kadar onunla devam edeceğiz gibi görünüyor" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler