Başakşehir'den Avcı için vize yok!

31.07.2017 - 23:36 | Son Güncellenme: 31.07.2017 - 23:36

Medipol Başakşehir yönetimi A Milli takım teknik direktörlüğü için ismi geçen Abdullah Avcı'ya izin vermeyeceğini açıkladı.

Kulüp yönetimi Abdullah Avcı'nın Medipol Başakşehir'de gerçekleştireceği bir çok proje olduğunu belirtti. Olası bir teklifin gelmesi halinde, 2 takımı birden çalıştırmayla birlikte tecrübeli teknik adamın takımdan ayrılmasına sıcak bakmadıklarını ifade etti.

Club Brugge ile Şampiyonlar Ligi 3. Eleme turunda 3-3'ün rövanşında karşılaşacak Medipol Başakşehir'de Edin Visca için ise herhangi resmi bir teklif yok. 

Medipol Başakşehir yönetimi transfer döneminin başından bu yana bir çok kulüble ismi anılan Visca için resmi teklif olmadığını ve Bosna Hersekli oyuncunun takımda kalacağını açıkladı. 

Turuncu lacivertli ekip, geçtiğimiz sezon Cengiz Ünder'in giydiği 17 numaralı formayı ise bundan sonra proje oyunculara vereceğini belirtti. 

Geçtiğimiz yıl 88 numarayı giyen İrfan Can Kahveci bu yıl 17 numaralı formayı sırtına geçirirken kulüp genç oyuncuya sezonun proje oyuncusu olarak bakıyor.

Takım içinde Emre Belözoğlu'nun da İrfan Can'a bir çok konuda tavsiyede bulunduğu ve İrfan'ın gelişiminde yakınen yardımcı olduğu öğrenildi. 

Öte yandan transfer döneminde bir çok önemli oyuncuyu kadrosuna katan Medipol Başakşehir'de bir stoper transferi daha gündeme geldi. 

Sakatlıktan sonra takımlara çalışmalara başlayan Egemen Korkmaz'ın durumuna göre genç bir sol stoperin transfer edilebileceği belirtildi.  (beIN Sports)

Senin için hazırladığımız haberler