Başakşehir’den, Junior Caiçara'ya Plaket

İsa Kethüda
06.03.2023 - 15:56 | Son Güncellenme: 06.03.2023 - 16:04

Süper Lig takımlarından Medipol Başakşehir, geçtiğimiz günlerde karşılıklı anlaşılarak yolların ayırdığı tecrübeli savunma oyuncusu Junior Caiçara'ya plaket takdim edildi.

Başakşehir’den, Junior Caiçara'ya Plaket

Başakşehir, Brezilyalı savunmacı Junior Caiçara ile birkaç gün önce karşılıklı olarak yolların ayrıldığını TFF'ye bildirmişti. 

Caiçara’ya katkıları için plaket ve tablo takdim edildi

Bugün, Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, 2017 yılından beri turuncu-lacivertlilerde top koşturan Caiçara’ya katkıları için plaket ve tablo takdim etti. 

"Junior Caiçara ile yollarımız ayrılmıştır"

Kulübün sosyal hesabından yapılan paylaşımda, “Turuncu-lacivertli formamız altında 2017 yılından bu yana özveriyle görev yapan ve takımımıza önemli katkılarda bulunan Junior Caiçara ile yollarımız ayrılmıştır. 

İlgini Çekebilir
Hollandalı yıldızdan Galatasaray'a müjde!
Habere Git

Kulübümüzde düzenlenen veda buluşmasında Başkanımız Göksel Gümüşdağ, Junior Caiçara'ya kulübümüze katkılarından dolayı plaket ve tablo takdim etti. Teknik Direktörümüz Emre Belözoğlu da buluşmada yer aldı. 

Brezilyalı oyuncunun, tecrübesi, enerjisi ve profesyonel kişiliği ile her daim iyi örnek olduğunu ve tarihi şampiyonluğumuzda önemli pay sahibi olduğunu söyleyen Gümüşdağ, Caiçara'nın, Başakşehir ailesinin unutulmazları arasında yer aldığını söyledi. 

Junior Caiçara'ya vermiş olduğu emekler için teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

İlgini Çekebilir
Ümit Milli Takım'ın başına gelecek isim belli oldu! TFF'den resmi teklif...
Habere Git

Medipol Başakşehir kariyeri

Medipol Başakşehir ile toplamda 200 maça çıkan Junior Caiçara, 2 gol ve 22 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler