Çağdaş Atan ve Göksel Gümüşdağ'dan Leo Dubois, Deniz Türüç ve Berkay Özcan açıklaması!

İsa Kethüda
11.09.2023 - 12:16 | Son Güncellenme: 11.09.2023 - 14:27

Başakşehir, teknik direktör Çağdaş Atan ile sözleşme imzaladı. Atan imza töreninde Leo Dubois, Deniz Türüç ve Berkay Özcan hakkında konuştu. İşte detaylar.

Çağdaş Atan ve Göksel Gümüşdağ'dan Leo Dubois, Deniz Türüç ve Berkay Özcan açıklaması!

AJANSSPOR-HABER

RAMS Başakşehir Futbol Kulübü’nün yeni Teknik Direktörü Çağdaş Atan için Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda imza töreni düzenledi. Başakşehir, Çağdaş Atan ile 2025 yılına kadar sözleşme imzaladı. Atan, Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Berkay Özcan'ın takımda kalacağını Açıkladı. Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ise, Leo Dubois ile ilgilenmediklerini ayrıca Beşiktaş'ın ilgilendiği iddia edilen Deniz Türüç ile de sözleşme uzatacaklarını söyledi. 

"Ayrılacak hiçbir oyuncu üzerinden görüşme yapmadık"

Atan, "Kulübümüzden ayrılacak hiçbir oyuncu üzerinden görüşme yapmadık. Bütün oyuncularımızı bünyemizde korumak istiyoruz. Tabii ki de başkanımızın da daha önce dediği gibi üreten, satan ve yetiştiren bir kulüp. Çok iyi bir akademik yapısı var. Oradan da faydalanmak istiyoruz. Bizim yıllardır özlediğimiz havuzu bulabileceğimiz bir akademiden bahsediyoruz. Başakşehir kulübü hem rekabet edebilecek hem de oyuncu yetiştirebilecek bizim ortak amacımız bu. 

Berkay Özcan takımda kalacak

Şu an için Berkay Özcan için öyle bir gelişme yok. Benim de çok beğendiğim, çalışmayı sabırsızlıkla beklediğim bir oyuncu Berkay. Farklı bölgedelerde kullanabileceğimiz, onu saha içinde mutlu edebileceğimiz bir oyuncu. Umarım oda bize gerekli karşılığı verir ve tekrardan bir çıkış yakalar. Bence bir çıkışa ihtiyacı var Berkay'ın ama kalitesi gerçekten çok yüksek bir oyuncu" dedi.

İlgini Çekebilir
Selahattin Baki'den 6 numara müjdesi: "Yoğun bir çalışma var"
Habere Git

"Başakşehir'i zirve yarışı içinde olan bir kulüp haline getirmek istiyoruz"

Açıklamalarına devam eden Atan, "Biz Başakşehir'i tekrardan Avrupa'da mücadele eden, zirve yarışı içinde olan bir kulüp haline getirmek istiyoruz. Bu geçen sene devam ediyordu, evet bu sene belki başlangıç olarak kötü gözükse de mevcutta iyi bir kadro yapılacak transferlerle de yönetimimizle görüştüğümüz ve ortak fikre vardığımız yapılacak transferlerle de tekrardan zirve mücadelesi verebilecek bir kulüp yapısına sahip Başakşehir. 

"Her iki taraf içinde hayırlı olsun"

Bizim verebileceğimiz tek söz, her gün bir önceki günden daha çok çalışmak. Başakşehir kulübüne uygun futbolu oynamak, oyunu domine eden bir oyun yapısı oluşturmak, topla hızlı oynayan ve istedği hücum aksiyonlarını gerçekleştirebilen bir oyun sergileyebilmek. Bu da zaten kulübün DNA'sında var. Bunu gerçekleştirebileceğimizi düşünüyoruz. Her iki taraf içinde hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

"Beşiktaş'tan Deniz Türüç için teklif gelmedi"

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ise, "Ben bu kulübün başkanıyım ve Deniz Türüç ile ilgili hiçbir konudan haberdar değilim. Ama medyada alınıyor, veriliyor, satılıyor... Deniz Türüç bizim yönetim olarak sevdiğimiz bir oyuncu, hocamızla yaptığımız kısa toplantıda kendisinin çok beğendiği ve kullanmak istedği bir oyuncu olduğunu söyledi. Ve sözleşmesinin uzatılmasını istedi. Biz de sezon sonu bitecek olan sözleşmesini uzatmayı düşünüyoruz. Dolayısıyla bize Beşiktaş'tan gelen bir teklif olmadı, böyle bir görüşmede olmadı" dedi.

İlgini Çekebilir
Vefa Küçük: "Yetkiye rağmen Atatürk ismi için zorluklar çıkabilir"
Habere Git

"Leo Dubois ile ilgili çalışmamız olmadı"

Leo Dubois ile ilgili soruya da yanıt veren Göksel Gümüşdağ, "Bugüne kadar söylediğiniz isimle ilgili bir transfer çalışmamız olmadı" ifadelerini kullandı.

"Kuntz'un arkasında durmalıyız"

Göksel Gümüşdağ, A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un arkasında durulması gerektiğini dile getirdi.

Alman teknik adamın yerine Emre Belözoğlu isminin geçtiğinin ve bu durumdan haberdar olup olmadığının sorulması üzerine Gümüşdağ, "Milli takımın önünde 3 maçı var. Bitmiş bir şey yok. Milli takımın da görevdeki Kuntz'un arkasında durmamız lazım. Milli takıma alınacak teknik direktör kararını Türkiye Futbol Federasyonu verir. Orayla ilgili bir karar veya oluşumun bilgisi dahilinde değilim." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler