Başakşehir'den Gael Clichy kararı

19.04.2020 - 11:12 | Son Güncellenme: 19.04.2020 - 11:15

Başakşehir'den Gael Clichy kararı

Medipol Başakşehir, başarılı Fransız sol bek oyuncu Gael Clichy ile olan sözleşmesini uzatma kararı aldı. Peki, İstanbul ekibi kaç yıllık sözleşme imzalayacak? Oyuncu kabul etti mi? İşte detaylar...

Fanatik'te yer alan habere göre; Süper Lig devi, Medipol Başakşehir'le olan sözleşmesi bitecek Fransız yıldıza 1+1 yıllık mukavele teklif edecek.

Fenerbahçe bir yandan yaşadığımız salgının sona erip, sezonun kalan maçlarını oynamayı beklerken, diğer yandan da gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak kadroyu kurmak için çalışıyor.

Hasan Ali Kaldırım’ın bölgesi sol beki mutlaka iyi oyuncularla güçlendirmek isteyen Fenerbahçe’nin, Alanyaspor’dan N’Skala'nın Beşiktaş'la her konuda el sıkışması üzerine rotayı Clichy'ye çevirdi.

Şu ana kadar sol bek için Roma’dan Aleksandar Kolarov, İnter’den Kwadwo Asamoah, Milan’dan PSV’ye kiralanan Ricardo Rodriguez ve Rize’den Dario Melnjak’la da ilgilenen Fenerbahçe’nin, sezon sonunda sözleşmesi bitecek 34 yaşındaki Clichy’yi almak için şimdiden harekete geçtiği ifade edildi.

Sol kanat da oynayabilen Fransız oyuncu ile anlaşılması durumunda 1+1 yıllık sözleşme yapılması planlanıyor.

Senin için hazırladığımız haberler