Başakşehir'den Galatasaray maçına taktik plan!

25.06.2020 - 09:44 | Son Güncellenme: 25.06.2020 - 09:47

Süper Lig'in lideri Medipol Başakşehir, Galatasaray maçına odaklandı. Skrtel bu maçta Galatasaray'a karşı oynayamayacak. Okan Buruk hangi oyuncuyu oynatmayı düşünüyor? Galatasaray maçında taktik değişecek mi?

Başakşehir'den Galatasaray maçına taktik plan!

AJANSSPOR

Süper Lig’de zirvede yer alan Medipol Başakşehir, Galatasaray maçında 3 puan hedefliyor. Başakşehir’de taktiksel olarak değişim yaşanacak mı? Okan Buruk, ofansif futboldan vazgeçecek mi? Skrtel’in yerine kim oynayacak? Detaylar haberde…

Okan Buruk kendi oyun anlayışından vazgeçmeyecek

Bu sezon başarılı bir grafik ortaya koyan Başakşehir’de teknik patron Okan Buruk, Galatasaray maçında da kendi oyun anlayışından vazgeçmeyecek.

Hücum konusunda kararlı

Alanyaspor ve Ankaragücü maçlarına aynı kadro ve taktik anlayışla çıkan Buruk, Galatasaray karşılaşmasına da ofansif bir takımla çıkacak.

Tek sıkıntı Skrtel’in cezalı olması

Demba Ba, Crivelli, Visca, İrfan Can ve Aleksic’li ön bölge zorlu maçta  zafer arayacak. Ön liberoda yine Mahmut Tekdemir görev yapacak. Tek sorun savunmada Skrtel’in cezalı olması.

Skrtel’in yerine kim oynayacak?

Okan Buruk’un bu bölgede Mehmet Topal ya da Ponck’u oynatarak önlem alması bekleniyor. Okan Buruk, hücumcu kadrosuyla maçı ilk yarıda koparmayı hedefliyor.

Başakşehir - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta?

İki takım arasındaki zorlu maç 28 Haziran Pazar günü saat 21:00’de başlayacak ve karşılaşmayı Ali Palabıyık yönetecek. Maç öncesi Başakşehir zirvede, Galatasaray ise 4.sırada bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler