Nedim Yiğit, İskenderunspor'dan Ayrıldı!

Ali Bozkurt
31.01.2023 - 18:28 | Son Güncellenme: 31.01.2023 - 18:37

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden İskenderunspor ile geçtiğimiz aylarda anlaşma sağlayan Nedim Yiğit, galibiyet alamadan takımdan ayrıldı. Detaylar...

Nedim Yiğit, İskenderunspor'dan Ayrıldı!

AJANSSPOR HABER

 TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden İskenderunspor, 23 Aralık'ta teknik direktörlük görevinde getirilen Nedim Yiğit ile yollarını ayırdıklarını açıkladı. Detaylar...

3 maçta görev aldı

Nedim Yiğit, TFF 2. Lig ekibinin başında sadece 3 karşılaşmada görev aldı. Bu maçlarda ise galibiyet alamadı. 3 maçta beraberlike ayrıldı. Bunun üstüne Hatay temsilcisi yolların ayrıldığını açıkladı.

Yollar ayrıldı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden İskenderunspor, Nedim Yiğit ile yollarını ayırdığını açıkladı. Yapılan açıklamada, ''Teknik Direktörümüz Nedim Yiğit ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Nedim Yiğit ve ekibine emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz.'' ifadeleri yer aldı. 

İlgini Çekebilir
Başakşehir'e yeni Ndayishimiye! İmzalar atıldı
Habere Git

İşte oynanan maçların sonucu

Takım Adı Takım Adı Skor
Fethiyespor İskenderunspor 0-0
İskenderunspor Pazarspor 0-0
Balıkesirspor İskenderunspor 2-2

Mircea Lucescu'nun yardımcılığını yaptı

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nda yardımcı antrenör olarak görev alan Nedim Yiğit, 2017 yılında takımın bşaına geçen Mircea Lucescu'nun 11 karşılaşmada yardımcısı oldu. Yiğit, 2018 yılında ise Mircea Lucescu'nun yardımcılık görevinden ayrılarak Galatasaray'ın Gençlik gelişim koordinatörü olarak göreve başladı.

İlgini Çekebilir
İskenderunspor'dan Bülent Yenihayat kararı!
Habere Git

Süper Lig ekibinde görev aldı

Bir dönem Süper Lig'de mücadele eden ve daha sonra mali şartlardan dolayı amatöre kadar düşüp kapatılan Gaziantepspor'da yardımcılık görevi aldı. Nedim Yiğit, 2011 yılında Gaziantepspor'un başına geçen teknik direktör Abdullah Ercan ile Süper Lig ekibinin teknik ekibinde 19 karşılaşmada yer aldı.

Fatih Terim ile çalıştı

Nedim Yiğit, Türkiye A Milli Futbol takımında Fatih Terim'in yardımcısı olarak görev aldı. Yiğit, Terim'in istifası sonrasında milli takımdan ayrılarak Galatasaray'ın altyapısının başına geçmişti. Altınordu alt yapısı, Galatasaray U14, U15  yaş takımlarını çalıştıran Nedim Yiğit, daha önce Ozan Kabak, Emre Çolak ve Semih Kaya gibi isimleri Türk futboluna kazandırdı.

Senin için hazırladığımız haberler