Medipol Başakşehir, Adnan Januzaj'ı Transfer Etti! Maliyeti...

Ali Bozkurt
03.02.2023 - 12:45 | Son Güncellenme: 03.02.2023 - 13:00

Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir, La Liga'dan transfer yaptı. Baykuşlar, Sevilla forması giyen Adnan Januzaj'ı kadrosuna kattığını açıkladı. Detaylar...

Medipol Başakşehir, Adnan Januzaj'ı Transfer Etti! Maliyeti...

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir,  İspanya LaLiga ekiplerinden Sevilla Kulübü'nde forma giyen Adnan Januzaj'ı kiralık olarak kadrosuna kattı. Detaylar...

Resmen açıklandı

Medipol Başakşehir tarafından yapılan açıklamada, ''Kulübümüz, son olarak İspanya LaLiga ekiplerinden Sevilla Kulübü'nde forma giyen Adnan Januzaj ile 2022-2023 sezonunun sonuna dek kiralık olarak anlaşma sağladı. Adnan Januzaj'a ailemize hoş geldin diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz.'' denildi.

6 maçta forma giydi

La Liga ekibi Sevilla forması giyen Adnan Januzaj, ligde sadece 2 karşılaşmada forma giydi. Bu maçlarda gol ve asist katkısı veremedi. Ayrıca Sevilla formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde ise 3 maçta forma giydi. Bunu yanı sıra Kral Kupası'nda ise 1 maçta forma giydi. Bu sezon gol katkısı sağlayamadı.

Premier Lig devinde yetişti

Kosava asıllı Belçikalı futbolcu Adnan Januzaj, Premier Lig devi Manchester United'ın altyapısında yetişti. 27 yaşında kanat oyuncusu daha sonra A takıma alındı. Dortmund'ta kiralık olarak forma giydikten sonra Sunderland forması giydi. Daha sonra ise bonservisi ile Real Sociedad'a transfer oldu.

Sevilla forma giydi

Real Sociedad forması ile gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken Adnan Januzaj, bir diğer La Liga devi Sevilla'ya bedelsiz olarak transfer oldu. Burada ise beklenen performansa ulaşamadı. Sözleşmesi ise sene sonunda sona erecek.

Milli takım tercihi Belçika oldu

Milli takım tercihi olarak Türkiye'yi seçecek mi diye merak konusu olduğu dönemlerde Kosavalı oyuncu tercihini Belçika'dan yana kullandı. Belçika Milli Takım'dan aldığı davet sonrası 15 maçta görev aldı. Bu maçlarda ise sadece 1 gol atma şansı elde etti.

Senin için hazırladığımız haberler