Başakşehir'den transfer atağı! Liverpool'un 60 milyon Euro ödediği oyuncu ile anlaşıldı

03.09.2024 - 19:21 | Son Güncellenme: 03.09.2024 - 19:47

Çağdaş Atan'ın başında olduğu Süper Lig ekibi Başakşehir, bir zamanlar Liverpool'da forma giyen ve bonservisi Werder Bremen'de olan Naby Keita ile transfer anlaşmasına vardı.

Başakşehir'den transfer atağı! Liverpool'un 60 milyon Euro ödediği oyuncu ile anlaşıldı

Burak ALACA - AJANSSPOR

Avrupa'da yoluna Konferans Ligi'nde devam eden ve Süper Lig'de çıktığı 3 maçta 7 puan toplayan Başakşehir, kadrosunu güçlendirmenin yollarını arıyor.

Jerome Opoku, Ousseynou Ba, Miguel Crespo, Matchoi Djaló, Ömer Faruk Beyaz ve Berat Özdemir'i renklerine bağlayan Baykuşlar bir yıldız oyuncunun daha peşine düştü.

Naby Keita hedefte

Süper Lig ekibi Başakşehir, bonservisi Bundesliga ekibi Werder Bremen'de olan Naby Keita'yı transfer etmek istiyor.

Anlaşma sağlandı

Turuncu-mavili ekibin Gineli yıldız ile anlaşma sağladığı ve Alman ekibinin ikna edilmesi halinde bu transferin resmiyet kazanacağı öğrenildi.

Liverpool, 60 milyon Euro ödemişti

Premier Lig devi Liverpool, orta saha pozisyonunda oynayan 29 yaşındaki oyuncu için 2018 yılının yaz mevsiminde Bundesliga ekibi Leipzig'e 60 milyon Euro bonservis bedeli ödemişti.

Sadece 5 maça çıktı

2023 yılının Temmuz ayında bedelsiz bir şekilde Werder Bremen'e transfer olan oyuncu, geçen sezon yeşil-beyazlı ekip ile sadece 5 maça çıktı. Keita, bu maçların sadece bir tanesine ilk 11'de başladı.

Sağ ayaklı futbolcu bu sezon herhangi bir resmi karşılaşmada boy göstermedi.

Senin için hazırladığımız haberler