Sinan Vardar: Başakşehir'e 500 milyon dolarlık teklif var

08.04.2022 - 09:11 | Son Güncellenme: 08.04.2022 - 17:53

Türk futbolunda 4 büyük kulüp haricinde şampiyonluk yaşayan iki takımdan biri olan Başakşehir ile ilgili Beşiktaş eski yöneticisi Sinan Vardar'dan flaş bir iddia geldi. Detaylar haberimizde...

Sinan Vardar: Başakşehir'e 500 milyon dolarlık teklif var

Sezona Aykut Kocaman ile başlayan ancak alınan kötü sonuçların ardından takımın başına Emre Belözoğlu'nun geçmesinin ardından çıkışa geçen Medipol Başakşehir, ligde 50 puanla 5. sırada yer alıyor.

Başakşehir'e satın alma teklifleri var

2019-2020 sezonunda Süper Lig'de şampiyon olarak, Bursaspor'un ardından 4 büyükler dışında şampiyonluk kupasını kazanan ikinci takım olan Başakşehir ile flaş bir iddia ortaya atıldı.

Beşiktaş eski yöneticisi Sinan Vardar, geçmiş yıllarda da satılacağı haberleri çıkan Medipol Başakşehir'e satın alma teklifleri geldini söyledi.  

500 Milyon Dolar

Sinan Vardar konuyla ilgili duyumunu Fotomaç'ta yer alan bugünkü yazısında dile getirdi. İşte Vardar'ın yazısında yer alan bölüm şöyle:

"Yıllar önce Beylerbeyi Başkanıyken, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile aynı gruptaydık. Biz o sezon 18 yaş ortalamasıyla bir üst lige çıktık. İstanbul Büyükşehir Belediyesi önemli transferler yaptı ve birkaç sene içinde en üst lige kadar yükseldi.Belediyespor; İstanbul Belediyesinin imkanlarıyla antrenman ve stada da sahip oldu. Daha sonra kulüp şirketleşti ve kulüp Başakşehir ismiyle Göksel Gümüşdağ'ın arkadaşlarının oldu. Şu anda yurtdışından Başakşehir'e satın alma teklifleri var. 500 milyon dolar söylentileri var."

İlgini Çekebilir
Başakşehir, Atabey Çiçek ile 2 yıllık sözleşme imzaladı
Habere Git

Göksel Gümüşdaş'ın adı TFF başkanlığı için geçiyor

Öte yandan TFF Başkanı Nihat Özdemir'in istifasının ardından 16 Haziran'da yapılacak olan seçimde Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın ismi de başkan adayları arasında geçiyor.

Senin için hazırladığımız haberler