Başakşehir’e “On numara” Brezilyalı

07.06.2021 - 20:12 | Son Güncellenme: 07.06.2021 - 20:34

Transfer haberleri... Başakşehir, Palmeiras'ta forma giyen Lucas Lima ile görüşme halinde. Lima'nın adı daha önce de Aykut Kocaman'ın önüne getirilmişti. İşte detaylar...

Başakşehir’e “On numara” Brezilyalı

AJANSSPOR - HABER

 

Süper Lig'de normal sezonu 12. sırada tamamlayan Başakşehir, gelecek yıl öncesi transfer çalışmalarına başladı. Kulüp yönetimi, ilk olarak Palmeiras'ın sigorta oyuncularından Lucas Lima'yı takibe aldı. Teknik direktör Aykut Kocaman, Fenerbahçe'de çalışırken de Lima önerisiyle karşılaşmıştı. 

"Form grafiği düştü..."

Son 3 sezondur Palmeiras'la 100'ün üstünde maça çıkan Lucas Lima, gol yollarında sorun yaşamaya başladı. Bu yıl iyi bir başlangıç yapan oyuncu, her ne kadar 7 maçta 2 gol, 1 asistlik katkı sağlasa da takımını farklı alternatiflere yönlendirdi. Nitekim, 31 yaşındaki Lima; 7 karşılaşmada beklediği süreyi bulamadı. 

"1 yıl daha sözleşmesi var..."

TRT Spor'dan Yasin Dallı, Lucas Lima transferi için sosyal medya hesabından: "Turuncu Lacivertliler Palmeiras'ın 30 yaşındaki ortasaha oyuncusu Lucas Lima'nın transferi için harekete geçti.Kulübüyle Aralık 2022'ye kadar sözleşmesi olan Lima Aykut Kocaman'ın çalıştırdığı dönemde Fenerbahçe'nin de gündemine gelmişti" paylaşımında bulundu. 

"Piyasa değeri düşüşte..."

Santos formasıyla 2017 yılında 3 gol atıp, 18 asist yaparak yıldızlaşan Lucas Lima, Palmeiras'ta beklenen katkıyı bir türlü veremedi. 4 yıl önce 11 milyon Euro piyasa değerindeki oyuncunun güncel değeri 3 milyon Euro bandında. Lima, on numara ve orta saha pozisyonlarında oynayabiliyor. 

Senin için hazırladığımız haberler