Başakşehir - Rapid Wien maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

02.10.2024 - 10:21 | Son Güncellenme: 02.10.2024 - 10:32

Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin ilk maçında kendi sahasında Rapid Wien ile karşılaşacak.Maç hangi kanalda, muhtemel 11'ler gibi detaylar haberde.

Başakşehir - Rapid Wien maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

AJANSSPOR HABER

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde heyecan başlıyor. Çağdaş Atan yönetimindeki Başakşehir, kendi sahasında Robert Klauss'un ekibi Rapid Wien ile karşı karşıya gelecek. İşte maça dair detaylar...

Başakşehir - Rapid Wien maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak mücadele saat 17:30'da başlayacak. İsveçli hakem Adam Ladeback'ın yöneteceği karşılaşma TRT 1 kanalından naklen yayımlanacak.

Başakşehir'de kimler eksik?

Başakşehir'de sakatlığı bulunan Ömer Ali Şahiner'in bu maçta da forma giymesi beklenmiyor. Turuncu-lacivertli ekipte yeni transferlerinden Ömer Faruk Beyaz da UEFA listesinde adı yer almadığı için bu mücadelede forma giyemeyecek.

Rapid Wien Trabzonspor'u eledi

Rapid Wien, Avrupa Ligi 2. eleme turunda Polonya temsilcisi Wisla Krakow'u geçti, 3. eleme turunda ise Trabzonspor'u deplasmanda 1-0 ve sahasında da 2-0 mağlup etti.

Play-off turunda Portekiz temsilcisi Braga'ya elenen Rapid Wien, UEFA Konferans Ligi'ne lig aşamasından devam ediyor.

Başakşehir'in 57. Avrupa maçı

Turuncu-lacivertli ekip, Avrupa'da daha önce oynadığı 56 maçta 22 galibiyet, 13 beraberlik ve 21 mağlubiyet yaşadı. Söz konusu müsabakalarda 82 gol atan RAMS Başakşehir, kalesinde 76 gole engel olamadı.

Çağdaş Atan 7. defa Avrupa'da

RAMS Başakşehir, teknik direktör Çağdaş Atan yönetiminde Avrupa kupalarında yedinci sınavını verecek. Atan yönetiminde Avrupa'da oynadığı 6 maçta 5 galibiyet alan turuncu-lacivertli ekip, 1 kez berabere kaldı.

Başakşehir, Çağdaş Atan idaresinde oynadığı 6 maçta 15 gol atarken, kalesinde 1 gol gördü. Turuncu-lacivertli ekip, Çağdaş Atan ile Avrupa kupalarında çıktığı ilk maçta San Marino ekibi La Fiorita'yı İstanbul'da 6-1 ve deplasmanda 4-0 mağlup etti.

Atan yönetiminde üçüncü maçına Gürcistan deplasmanında çıkan İstanbul ekibi, Iberia Tiflis'i 1-0, rövanşında da İstanbul'da 2-0 yendi. Başakşehir, Atan idaresinde oynadığı UEFA Konferans Ligi play-off turunda ise deplasmanda 0-0 berabere kaldığı İrlanda ekibi St. Patrick's Athletic'i İstanbul'da 2-0 yendi.

Muhtemel ilk 11'ler

Başakşehir: Muhammed Şengezer, O. Ergün, Ba, Opuku, Kemen, Berat Özdemir, Deniz Türüç, Miguel Crespo, Figueiredo, Serdar Gürler, Piatek

Rapid Wien: Niklas Hedl, Bendeguz Bolla, Cvetkovic, Raux Yao, Jonas Auer, Mamadou Sangare, Grgic, Schaub, Seidl, Burgstaller, Beljo

Başakşehir 3 eleme geçti

RAMS Başakşehir, bu sezon yeni formatında düzenlenen UEFA Konferans Ligi'nde lig aşamasına 3 eleme turunu geçerek katılma hakkı elde etti.

Turuncu-lacivertli ekip 2. eleme turunda San Marino ekibi La Fiorita'yı, 3. eleme turunda Gürcistan temsilcisi Iberia Tiflis'i ve play-off turunda da İrlanda ekibi St. Patrick's Athletic'i eleyerek adını lig aşamasına yazdırdı.

Senin için hazırladığımız haberler