Başakşehirli futbolculardan 1 puan vurgusu

08.12.2019 - 18:45 | Son Güncellenme: 08.12.2019 - 18:54

Süper Lig'in 14. haftasında Denizlispor ile Başakşehir 1-1 berabere kaldı. Medipol Başakşehirli futbolcular Caicara ve Demba Ba, karşılaşmanın ardından beIN Sports'a konuştu.

Caicara, "Kendimle ilgili konuşmak gerekirse sürekli oynayan bir futbolcu için 10 gün antrenmana çıkamamak zor. O yüzden herkese alıştırdığım performansın bugün biraz altında kaldım. Ama zamanla düzelteceğim. İyi bir maçtı, çok pozisyona girdik ama biraz dikkat eksikliği vardı. Rakip takım son dakikada çok tehlikeli bir atakta bulundu. O gol olsa kaybedebilirdik. O yüzden 1 puanı başarı olarak görmek lazım." ifadelerini kullandı.

"En iyi katkıyı yaptığımı düşünüyorum"

Demba Ba ise, "Şunu söyleyebilirim ki özellikle ilk yarıda oynadığımız oyun sezonunun en iyi oyunlarından birisiydi. Çok pozisyon yakaladık ama atamadık. Bence kazanmayı hak etmiştik. Türkiye'yi çok seviyorum. İşler beklediğim gibi gitmedi ama sonuçta benim de çalışmam gerekiyordu. Ben de çalıştım. Bugün de bana şans verildiğinde yapabildiğim en iyi katkıyı yaptığımı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

"1 puana iyi gözle bakıyoruz"

Savunma oyuncusu Ponck ise, "Biraz önce Caiçara'nın da bahsettiği gibi ilk yarı mükemmel oynadık. Aslında bu maçı ilk yarıda koparmamız gerekiyordu. İkinci bence biraz uyuduk. İkinci yarı oynadığımız oyunun ilk yarıyla bir alakası yoktu. Denizlispor'un son dakikada kaçırdığı bir gol var. O yüzden 1 puana iyi gözle bakıyoruz. Eperuanu ve Skrtel ikisi de çok iyi oyuncu. İkisiyle oynamaktan da memnunum." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler