Başakşehirli Junior Caiçara'dan transfer itirafı!

06.03.2018 - 19:24 | Son Güncellenme: 06.03.2018 - 19:24

Başakşehirli Junior Caiçara'dan transfer itirafı!

Junior Caiçara, şampiyonluk yarışı hakkında konuştu! Başakşehir'in Brezilyalı sağ beki transfer itirafında da bulundu.

Brezilya basınına bir röportaj veren Caiçara, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını değerlendirerek, "Takım olarak çok iyiyiz. Sıkı çalışıyoruz ve bunu sonuna kadar koruyacağız. Galatasaray ile puanlarımız eşit ve Beşiktaş ile Fenerbahçe hemen arkamızda. Bu üç takım da çok güçlü ancak şu anda; başkanın takım ve kulüp yapısı için yaptığı yatırımın içindeyiz" dedi.

Türk futbolu ile Alman futbolu arasında bir kıyaslama da yapan Brezilyalı sağ bek, "Tabii ki Alman futbolunun yapısı ve yatırımı Türk futbolununki ile kıyaslanamaz. Ancak her geçen yıl dünya sahnesindek önemli isimleri olan oyuncular buraya geliyor. Kulüpler giderek daha fazla yapıya ve maaşlara yatırım yapıyor ve bu da ligi daha rekabetçi hale getiriyor" diye konuştu.

Devre arası transfer döneminde ülkesinin takımı Internacional'den teklif aldığını açıklayan 28 yaşındaki oyuncu, "Evet yılında başlarında benimle temasa geçtiler. Kulüp temsilcileri benimle iletişime geçti ve Internaiconal'de oynamakla ilgilenip ilgilenmediğimi sordular. Tabii ki her zaman ilgim var çünkü Brezilya'daki en büyük kulüplerden biri. Buna rağmen, şu anda kulübümdeki süreçten dolayı çok mutluyum. Buna ek olarak sözleşmemden kaynaklı sorunlar da vardı, bu nedenle kalmaya karar verdim" ifadesini kullandı.

Brezilya'ya geri dönüp dönmeyeceği sorulan Junior Caiçara, "Bugün değil. Bugün, Türkiye'de yaşadığım şeyler için geri dönmeyeceğim ancak Brezilya'da oynama arzusu hissediyorum. Çünkü hiçbir zaman Brezilya'da oynamadım. Çok gençken, 19 yaşında ayrıldım ve ne Brezilya Ligi'nde, ne de eyalet şampiyonasında oynadım. Bu isteğe sahibim ancak bugün geri dönmeyeceğim" yanıtını verdi.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler