Başakşehirli oyuncular galibiyeti değerlendirdi

04.07.2020 - 23:20 | Son Güncellenme: 04.07.2020 - 23:20

Süper Lig'in 30. haftasında lider Medipol Başakşehir, Fraport TAV Antalyaspor'u deplasmanda 2-0 yendi. Karşılaşma sonrası Başakşehirli oyuncular açıklamalarda bulundu.

AJANSSPOR-HABER

"Önemli bir galibiyet aldık"

Gökhan İnler: Bu havada zor bir maç oynadık. Takımımı tebrik etmem gerekiyor. Önemli bir galibiyet aldık. Bu sene iyi bir sene ama daha 4 maçımız var. Maçtan maça bakacağız. 11-12 oyuncu değil 18 hatta 21 oyuncu önemli bir takım için. 3 tane önemli oyuncumuz yoktu. Oynayanlar her şeyini verdi. Herkes yüzde 100'ünü vermeli. İyi bir perforöansla 3 puan aldık. Bazen egoist olmamak lazım, golü ben de atabilirdim. Enzo'ya asist yaptım o da atamadı ama geçmiş olsun diyelim. Önemli olan 3 puandı.

"Biz artık önümüze bakıyoruz"

Demba Ba: Antalyaspor gibi takımla deplasmanda bu sıcakta oynamak kolay değil. Bu şartlarda alınan galibiyet bizim için çok önemliydi. Bugün bu takım varsa temelinde eski teknik ekip vardır. Biz artık önümüze bakıyoruz.

"Bugün önemli bir virajı döndük"

Elia: Gol attığım ve galip geldiğimiz için mutluyum. Crivelli de çok iyi pas attı. Stresli bir maçtı, iki tane stoperimiz sarı kart gördü. Her an tehlikeli olabiliyordu rakip. İkinci golü atınca rahatladık. Takım olarak çok ii bir iş başardık. Visca da yoktu. Visca olmayınca farklı oluyor ama şampiyonluk böyle maçlardan geçiyor. Bugün önemli bir virajı döndük.

Senin için hazırladığımız haberler