Başakşehirli yıldızın idolü Alex

16.11.2020 - 21:21 | Son Güncellenme: 16.11.2020 - 21:27

Medipol Başakşehir'in tecrübeli futbolcusu Rafael, beIN Sports'a açıklamalarda bulundu. Daha önce Beşiktaş'tan ve Türkiye'de başka takımlardan transfer teklifi aldığını söyleyen deneyimli futbolcu, eski Fenerbahçeli Alex de Souza hayranlığını gizlemedi. Öte yandan Manchester United'da forma giydiği dönemde teknik direktörlüğünü yapan Alex Ferguson'a da değişenen Rafael'in açıklamaları şu şekilde...

Başakşehirli yıldızın idolü Alex

Medipol Başakşehir'in Brezilyalı sağ beki Rafael, beIN Sports'a açıklamalarda bulundu. Başarılı futbolcu yaptığı açıklamalarla Fenerbahçe'nin eski yıldızı Alex'e olan hayranlığını gizlemedi.

"Alex de Souza idollerimden bir tanesi"

Alex'in üst düzey bir kariyeri olduğunu vurgulayan Rafael, "Alex de Souza idollerimden bir tanesi. Futbolculuğu da kariyeri de üst seviyede. Kendisine Türkiye'de bıraktığı izler için teşekkür ederim. Onu sahada futbol oynarken görmek benim için çok güzel bir duyguydu" dedi.

"Beşiktaş'tan transfer teklifi aldım"

Beşiktaş'tan transfer teklifi aldığını ifade eden başarılı sağ bek, "Türkiye'den daha önce de teklif aldım, Beşiktaş'tan 2 sene önce ve buraya gelmeden önce de açıkçası teklif aldım. Başka teklifler de oldu ama onları söylemeyeyim" şeklinde konuştu.

"Şampiyonlar Ligi'nde olan bir Başakşehir var"

Başakşehir'e transfer sürecinden bahseden oyuncu, "Türkiye'de daha önce oynayan arkadaşlarıma sordum ve aynı zamanda çok ciddi bir teklif geldi. Bildiğiniz gibi son seneyi şampiyon bitiren ve bu sezon da Şampiyonlar Ligi'nde olan bir Başakşehir var.

Başakşehir'e gelmeden önce Okan Buruk ile görüştüm. Hocamız takım misyonunu ve vizyonunu çok iyi aktardı. Hocamıza antrenmanda ve sahada gösterdiğim performansla borcumu ödediğimi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

"Alex Ferguson futbolun babası"

Son olarak Alex Ferguson'dan bahseden Rafael, "Alex Ferguson futbolun babası. Kendisine gerçekten minnettarım. Kardeşimle yazdığımız kitapta kendisine büyük bir yer ayırdık" dedi.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler