"Başarı parolasıyla yola çıktık"

17.11.2015 - 17:44 | Son Güncellenme: 17.11.2015 - 17:44

Edirne Belediyesi Edirnespor Kulübü Başkanı Murat Boyacıoğlu, başarı parolasıyla yola çıktıklarını, takımın çalışmalarına hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

Boyacıoğlu, kulüpte düzenlediği basın toplantısında, mütevazı bir bütçeyle Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele verdiklerini söyledi. 

Ligin düşük bütçeli takımlarından biri olduklarını ifade eden Boyacıoğlu, "Elimizden geldiği kadar başarıyı sağlamaya çalışıyoruz. Edirne'nin ekonomik durumu belli. Edirne'nin ekonomik durumu içerisinde bize destek olan seyircimize teşekkür ediyoruz. Kombine alıyorlar, geliyorlar. Bilet paraları zaten buralardaki harcamalarla gidiyor" diye konuştu. 

Kulübün yeni sponsorlarına ve Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'a katkısından dolayı teşekkür eden Boyacıoğlu, ligde 5 haftayı geride bıraktıklarını, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda da ilk yarıyı tamamladıklarını anlatarak şunları söyledi:

"Bu yıl Türkiye Kupası'nda çeyrek finale kaldık, çok büyük bir olay. Türkiye'nin en iyi 8 takımından biriyiz. Bunların içerisinde Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş gibi büyük, köklü kulüpler var. Biz yine de kendi adımıza elimizden geleni yapıyoruz. Türkiye Kupası'nı cebe koyduk, şubat ve mart aylarında güzel sonuçlar alacağımızı düşünüyorum. Avrupa'da ise menajerimizin çektiği kuralarla Rusya'nın uzak yakın her yerine gidiyoruz. Rusya'daki son maçta talihsiz bir sonuçla yenildik. Tabii bu süreçte takım dört maça çıktı. Eleştirileri yaparken oyuncuların da birer insan olduğunu unutmamak gerekir. Kadın sporcular tabii daha hassas oluyorlar."

Senin için hazırladığımız haberler