Başarılı teknik adam yolcu mu? Rıdvan Dilmen: Değişiklik falan diyorlar, umarım doğru değildir

27.02.2021 - 21:31 | Son Güncellenme: 27.02.2021 - 21:42

Son dakika spor haberleri... Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programında açıklamalarda bulundu. Dilmen, Alanyaspor'un teknik direktörü Çağdaş Atan ile ilgili ilginç bir iddiada bulundu.

Başarılı teknik adam yolcu mu? Rıdvan Dilmen: Değişiklik falan diyorlar, umarım doğru değildir

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV’de yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programında açıklamalarda bulundu. Dilmen, Alanyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan ile ilgili flaş bir iddiayı dile getirdi.

 

'Duyduklarımız doğruysa...'

Tecrübeli spor yorumcusu, ''Alanyaspor sabırlı pas yapan bir takım. Hocası da tartışılıyor şu anda. Tartışılmamalı. Duyduklarımız doğruysa, Çağdaş Hoca için de değişiklik falan diyorlar. Umarım doğru değildir. Çocuğun da hevesi kaçmasın. İyi iz bırakmıştır'' dedi.

40 yaşındaki teknik adam Çağdaş Atan, bu sezon Alanyaspor’un başında 30 maça çıkarken 15 galibiyet, 6 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı ve maç başı 1.70 puan ortalamasını yakaladı. Atan'ın ekibi. Süper Lig'de 42 puanla 6. sırada yer alıyor.

 

Süper Lig’in 27. haftasında deplasmanda Karagümrük’e 2-0 kaybeden Atan yönetimindeki Alanyaspor, Süper Lig’deki son 3 maçından da galibiyetle ayrılamadı. Akdeniz ekibi, Galatasaray’a 1-0 kaybederken Hatayspor ile 0-0 berabere kalmıştı.

'Sözleşmemi burada tamamlamak istiyorum'

Geçtiğimiz günlerde Fanatik'in sorularını yanıtlayan Çağdaş Atan, ''Benim Alanyaspor ile 3 yıllık sözleşmem var. Bu sözleşmeyi burada tamamlayarak büyük tecrübe kazanmak istiyorum. Son dönemde Avrupa'da çok önemli oyuncularımız çok önemli takımlarda oynuyor. Ama teknik direktör gönderemiyoruz. En son Fatih hoca Avrupa'da çalıştı. Uzun süre sonra Avrupa'da çalışan ilk teknik direktör olmak istiyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler