Başarının sırrı takım malzemecisinde ortaya çıktı

19.10.2015 - 23:30 | Son Güncellenme: 19.10.2015 - 23:30

Tavşanlı Linyitspor'un, Körfez İskendersunspor'u 2-0 yenerek kendi sahasındaki ilk galibiyetini aldığı maçta başarının mimarları daha sonradan ortaya çıktı.

Bir zamanlar lig basamaklarını teker teker atlayarak Süper Lig'in kapısına kadar gelen daha sonradan ise yine aynı çıktığı şekilde teker teker küme düşerek kendisini 3. Lig'de bulan kırmızı siyahlılarda, hafta sonu alınan galibiyette futbolcular kadar takım malzemecisi Rıdvan Kaya ve takım masörü İsmail Akar'ın payı olduğu da görüldü.

Linyitspor'un amatörden beri taraftarlığını yapan ve son 4 sezondur da takım malzemeciliğini yapan Rıdvan Kaya'nın, maç öncesinde soyunma odasının kapısına Mustafa Kemal Atatürk'ün “Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. Başarı ise başaracağım diye başlayarak sonunda başardım diyenindir.” sözünü yazarak takımı ateşlemesi, yine aynı şekilde amatörden beri takım masörlüğünü yapan İsmail Akar'ın ise maç başlama vuruşu öncesinde takımı toplayarak futbolculara konuşma yapması ve onlardan galibiyet sözü istemesi Linyitspor'un kendi sahasındaki ilk 3 puanına ulaşmasının en büyük etkeni oluyordu.

Ligde zor günler geçiren ve şu anda takım antrenörlüğünü istifa eden Haldun Girginer'in ekibinde kaleci antrenörü olarak yer alan Bekir Sertan'ın yaptığı Maden İşçilerinin takımı Tavşanlı Linyitspor, aldığı 8 puan ile düşme potasının hemen üstünde yer alıyor.

Haber: Burak KOCAYÖRÜKwww.twitter.com/BurakKocayoruk ) 

Senin için hazırladığımız haberler