Yusuf Demir'e sürpriz talip! Yeni Sezonda Yıldız Oyuncuyu Kadrosuna Katmak istiyor

04.07.2023 - 11:45 | Son Güncellenme: 04.07.2023 - 12:07

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray yeni sezon çalışmalarına başladı. Sarı Kırmızıların geçtiğimiz sezon yaptığı flaş transferlerden birisi olan Yusuf Demir'in yeni sezonda sürpriz takıma gideceği belirtildi.

Yusuf Demir'e sürpriz talip! Yeni Sezonda Yıldız Oyuncuyu Kadrosuna Katmak istiyor

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon yaptığı flaş transferlerden birisi olan Yusuf Demir, beklentilerin altında kalmıştı. Sezon boyunca özellikle yabancı sınırı nedeniyle kadroda kendine yer bulmakta zorlanan genç futbolcu, sakatlıklardan dolayı istediği forma şanını bir türlü yakalayamamıştı.  Genç futbolcunun yeni adresi duyurulurken sürpriz takıma gideceği belirtildi.

Yeni sezon hazırlıları başladı

Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Aslan, yeni sezon hazırlıklarına da hız kesmeden başladı. Öncelikle Mauro Icardi ve Milot Rashica gibi geçen sezon kiralık olarak yüksek performans veren yıldızları transfer etmek isteyen sarı-kırmızılılar, birçok yeni oyuncuyla da ilgileniyor. 

Kaan Ayhan'ın satın alma opsiyonunu kullanıldı

Sarı Kırmızılar, şu ana kadar yalnızca Kaan Ayhan'ın satın alma opsiyonunu kullanarak transferi tamamladı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın istediği milli kaleci 2. Lig'e kiralık gitti
Habere Git

Basel, Yusuf Demir'i istiyor

Sarı Kırmızılı ekip, geçtiğimiz transfer döneminin son günlerinde imza atarak Yusuf Demir'i kadrosuna katmıştı. Sezon boyunca istenilen performansın  altında kalan genç futbolcu için yeni bir takım devreye girdi. İsviçre basınında yer alan haberlere göre; Basel, Galatasaray'ın genç yıldız adayı Yusuf Demir'i kadrosuna katmak istiyor.

Barcelona'da forma giydi

Habere göre Basel, Avusturyalı oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kiralamayı düşünüyor. Galatasaray'ın Rapid Wien'den 6 milyon euro bonservis bedeliyle transfer ettiği oyuncu Barcelona'da da forma giydi. 

2026 yılına adar sözleşmesi bulunuyor

Yusuf Demir'in Galatasaray'la olan sözleşmesi 2026 yılında sona erecek.

Yerli statüde oynayabilecek

Avusturya Milli Takımı'nda oynayan ve geçen sezon yabancı statüsünde yer alan Galatasaraylı futbolcu Yusuf Demir, TFF'nin yeni kuralıyla birlikte yeni sezonda yerli statüde oynayabilecek. Bu da Galatasaray'ın oyuncuyu bırakmama ihtimalini bir hayli yükseltti. 

6 karşılaşmada görev aldı

Yusuf Demir geride bıraktığımız sezonda Galatasaray forması ile  6 karşılaşmada görev aldı. 

 

Senin için hazırladığımız haberler