Everton'da Frank Lampard, Dele Alli transferini açıkladı! Beşiktaş...

24.08.2022 - 09:34 | Son Güncellenme: 24.08.2022 - 12:34

Beşiktaş'ın kadrosuna katman için büyük uğraş verdiği İngiliz yıldız Dele Alli'nin transferiyle ilgili hocası Frank Lampard'dan flaş bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Everton'da Frank Lampard, Dele Alli transferini açıkladı! Beşiktaş...

Dele Alli'nin formasını giydiği Premier Lig ekibi Everton İngiltere Lig Kupası 2. turunda 3. Lig Ekibi Fleetwood Town'u 1-0 mağlup etti. teknik direktör Frank Lampard karşılaşmanın ardından yıldız oyuncunun transferiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Lampard'dan Dele Alli açıklaması

Maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Lampard, "Dele Alli transferi oldukça ilerledi. Beşiktaş'a transfer olmak üzere. Henüz tam olarak gerçekleşmedi fakat anlaşma var." dedi.

İstanbul'a gelip imza atacak

Son pürüzlerinin de ortadan kaldırılmasının ardından İstanbul'a gelerek sağlık kontrolünden geçecek olan İngiliz futbolcu daha sonra kendisini Beşiktaş'a bağlayan sözleşmeye imza atacak. 

İlgini Çekebilir
Son dakika: Sivasspor'un genç yıldızı resmen Beşiktaş'ta
Habere Git

Piyasa değeri 100 milyon Euro'ya çıkmıştı

2018 yılında Tottenham'da piyasa değeri 100 milyon Euro'ya kadar çıkan İngiliz orta sahanın şu an da güncel değeri 16 milyon euro.

Geçen sezonun devre arasında bedelsiz olarak Tottenham'dan Everton'a transfer olan Dele Alli, 29 maçta sahaya çıktı ve 2 gol kaydetti. Yıldız futbolcu bu sezon ise 2 maçta forma giydi. 

370 maçta 91 gol ve 76 asist

Beşiktaş'a transferi an meselesi olan Dele Alli kariyerinde 370 maça çıktı. Oynadığı kulüplere 91 gol 76 asistlik katkı sağlayan 26 yaşındaki yıldız orta saha İngiltere Milli Takımı'nın formasını da 37 kez terletti ve 3 gol attı. 

Senin için hazırladığımız haberler